Ghee maslo
Ghee maslo je prečiščeno maslo iz katerega se s počasnim kuhanjem odstranijo ogljikovi hidrati, voda, beljakovine, laktoza … Njegova uporabnost
Preberi večGhee maslo je prečiščeno maslo iz katerega se s počasnim kuhanjem odstranijo ogljikovi hidrati, voda, beljakovine, laktoza … Njegova uporabnost
Preberi večVedno, ko le imam čas, naredim domače rezance, ki se nikakor ne morejo primerjati s tistimi iz trgovine. In še
Preberi večŽe kot otrok sem se naučila, da se kruha ne meče stran. Odkar imam svoje gospodinjstvo, se mi včasih zgodi,
Preberi večPrihaja jesenski čas in s tem tudi stara dobra goveja juha. Če vašo govejo juhico želite narediti še bolj slastno
Preberi večKo se postavi vprašanje, kakšno zakuho dati v juho ali obaro, se najraje odločim za odlične bešamelne cmočke. In za
Preberi večBližajo se hladni in vlažni jesenski in malce kasneje še zimski dnevi, idealni za razvoj in širjenje različnih virusov in
Preberi večHladnejši dnevi ne prinašajo samo krajših dni, temveč tudi poplavo raznih virusov in prehladnih obolenj. Na spletnih straneh se ponujajo
Preberi večPoletje in jesen sta velikodušna s svojimi plodovi. In sedaj je čas, da si nekaj tega sonca ustekleničimo za mrzle
Preberi večSe sprašujete zakaj božična? Zato ker diši po božiču in bo na božično jutro pričarala tisti prijeten vonj, ki je
Preberi večKako pravilno skuhati riž, ne da bi bil razkuhan ali premalo kuhan? Predlagam da sledite temu nasvetu. Riž bo čudovit
Preberi večOriginalni dunajski zrezek je tanek kos telečjega mesa, paniran in ocvrt v maščobi. Moral bi biti zelo tanek. Če na
Preberi večNajboljši krompirjev pire je penast, kremast, rahel, brez grudic, ravno prave teksture, da te nežno boža po ustih. Tri stvari
Preberi večTisti, ki poskusijo marmelado iz grozdja jurke, lahko tudi izbabele, vam bodo potrdili, da je to daleč, daleč najboljša marmelada.
Preberi večČe se radi potikate po jadranskih otokih se vam je že zgodilo, da ste nabrali divje rastoče fige, tiste majhne zelene,
Preberi večRdeča pesa, zdrava in okusna, dobra je za kri in vrsto drugih stvari. Pripravite si ozimnico in vložite slastno rdečo
Preberi večFigova marmelada je zelo okusen namaz, ki ga lahko pripravi vsak. Potrebujemo le sveže sadeže, želirno sredstvo, sladkor, malo časa
Preberi večSpet prihaja čas, ko pripravljamo ozimnico v kateri bomo uživali celo zimo pa vse tja do sredine spomladi. Ker si
Preberi več