Kako pravilno skuhamo mehko kuhano jajce?
Kako pravilno skuhamo mehko kuhano jajce, da je ravno prav mehko, da lahko vanj namakamo košček kruha? Ker je tukaj
Preberi večKako pravilno skuhamo mehko kuhano jajce, da je ravno prav mehko, da lahko vanj namakamo košček kruha? Ker je tukaj
Preberi večPozdravljeni v praznični teden. Božič je tik pred nami in nekatere med vami čakajo prosti dnevi. Želimo vam, da bi
Preberi večVčasih nimamo pravega odgovora, zakaj nam piškoti niso uspeli, čeprav smo se okvirno držali recepta. So se med peko preveč
Preberi večRibana kaša se pri nas, navadno, ni ravno veliko jedla. Kupljena, je bila vedno nekako brez pravega okusa in precej
Preberi večLep ponedeljkov pozdrav želimo. Tokrat se vam v tedenskem jedilniku svojimi predlogi predstavlja Leonora. Pa si kar poglejmo kaj predlaga
Preberi večPozdravljeni v novem tednu in novem tedenskem jedilniku. Tokratni jedilnik je sestavljen z jedmi, ki jih je pripravila avtorica, ki
Preberi večKisanje repe je najstarejši način shranjevanja repe, ki vsebuje veliko vitaminov in mineralov, s katerimi krepimo svoj obrambni sistem, še
Preberi večZa sušenje bučk in buč se odločimo takrat, ko opazimo, da so začele gniti in v zamrzovalni skrinji ni več
Preberi večPozdravljeni v decembru. V tem tednu je v tedenskem jedilniku z vami Irena Franić, ki je prava ljubiteljica okusne, a
Preberi večMarmelada iz celih mandarin je okusna in zelo aromatična domača marmelada, ki polepša jutranji obred – zajtrk. Najbolje je, da
Preberi večRumena koleraba je rastlina, ki jo v kulinariki uporabljamo za začimbo in tudi za pripravo raznih juh, enolončnic, minešter in
Preberi večNovember se počasi poslavlja od nas in izza vogala nam že maha december. Le kaj ima zadnji novembrski teden pripravljenega
Preberi večPosušeni por si pripravimo za dopolnitev zbirke posušenih začimb, ki jih potrebujemo za pripravo okusnih enolončnic, omak in juh. Por
Preberi večDobrodošli v nov teden, naj bo lep in ne preveč naporen. V tem tednu ideje za tedenski jedilnik z vami
Preberi večSolata z zelenim paradižnikom in fižolom v zrnju za ozimnico je dobrodošla v zimskem času, ko nam vrt pokrijeta slana
Preberi večAjvar z zelenim paradižnikom je shranek, ki si ga pripravimo pozno v jeseni, ko nam na vrtu ostane še zelen
Preberi večTokratni tedenski jedilnik je zakuhala Lučka Glaser, naša najstarejša članica, ki je prava zakladnica odličnih receptov. Pa si kar poglejmo,
Preberi več