OblizniPrste tedenski jedilnik #6
Pozdravljeni v nov teden. Tudi danes vabljeni, da si pogledate naš tedenski jedilnik in med predlogi za kosila morda najdete
Preberi večPozdravljeni v nov teden. Tudi danes vabljeni, da si pogledate naš tedenski jedilnik in med predlogi za kosila morda najdete
Preberi večPivsko testo je primerno za pohanje raznih vrst mesa, jaz ga najraje uporabim za pohanje piščančjih zrezkov. Meso v notranjosti
Preberi večLepo pozdravljeni v nov delovni teden. Naj bo prijeten, razgiban in uspešen. Da pa boste imeli vsaj eno skrb manj,
Preberi večNov teden in novi odgovori na vprašanje:”Kaj naj danes kuham?”. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam
Preberi večVlečeno testo iz črne moke je prehransko priporočljivo, ker črna moka (tip 1100) vsebuje več vlaknin, beljakovin, vitaminov in mineralnih
Preberi večPred vami je nov tedenski jedilnik, že tretji po vrsti. Upamo, da boste med predlogi našli kaj tudi po svojem
Preberi večNov teden je pred nami in nov OblizniPrste tedenski jedilnik je že tu. Upamo, da boste med izbranimi predlogi našli
Preberi večVsaka gospodinja se kdaj sprašuje in si beli glavo z vprašanjem:”Kaj naj danes skuham?” Družinski člani so ji pri tem
Preberi večDroži za vzhajanje kruha so enostavni za pripravit, kruh vzhajan z drožmi ima bolj enakomerne luknjice in zato je bolj
Preberi večJuha se prileže kadarkoli, naj bo to poleti ali pa pozimi. Jajčna kaša je zakuha, ki je narejena v nekaj
Preberi večRoyal icing (kraljevski preliv) je po mojem mnenju eden najboljših prelivov za piškote, ki pri krašenju ponuja največ različnih možnosti.
Preberi večSvinjsko salo je pripravek, ki si ga pripravimo v jesensko zimskem času ob kolinah, da se od svinje vse koristno
Preberi večKorenček je bogat vir karotenov predvsem beta karotena, ki se v našem telesu pretvori v vitamin A. Je vsestranska zelenjava, ki
Preberi večKako enostavno začiniti biftek ali meso, da ne bo umazane posode ali popacane kuhinje? Pomagate si lahko kar z embalažo
Preberi večSmoothie oziroma priprava le-tega je za marsikoga pravi jutranji obred in zdrav začetek dneva. Naše najljubše sadje in zelenjavo lupimo,
Preberi večMožek ali maveljček je goba jesenskega časa, ki jo lahko jemo tudi surovo v solati, njen okus je blag in
Preberi večJurčki za ozimnico so shranek, ki si ga pripravimo v času, ko je rast jurčkov bogata in imamo v zamrzovalniku
Preberi več