Feijoa – kako se je lotiti?
Feijoa (izgovorimo “feđoja”) je sadno drevesce oziroma grm, ki je doma v Južni Ameriki, uspeva pa tudi na območju Sredozemlja.
Preberi večFeijoa (izgovorimo “feđoja”) je sadno drevesce oziroma grm, ki je doma v Južni Ameriki, uspeva pa tudi na območju Sredozemlja.
Preberi večEn lep ponedeljkov pozdrav vsem skupaj. Tudi tokrat smo za vas pripravili sedem okusnih menijev, ki skupaj tvorijo tedenski jedilnik
Preberi večZamrzovanje sliv za ozimnico enostavno in hitro. S tem postopkom poskrbimo, da ohranimo slive z vsemi vitamini in minerali. Tako
Preberi večZamrznjen 100% robidov sok je čudovit shranek, ki ga lahko uporabljamo tako poleti kot pozimi za osvežilne napitke. Ker ga
Preberi večKorenček za ozimnico si lahko pripravimo tudi tako, da ga posušimo. Še posebno takrat, kadar nimamo primerne shrambe za shranjevane
Preberi večRobidov sok brez sladkorja je zelo primeren za diabetike inje sladko kiselkastega okusa in mu lahko dodajamo naravno ali mineralno
Preberi večVabljeni k prebiranju tokratnega tedenskega jedilnika, ki ga je sestavila Spela, ki zaradi alergij njenega sina, kuha brez jajc in
Preberi večRobidova marmelada je zelo okusna in v kulinariki zelo zaželena, saj iz nje lahko pripravimo čudovite slaščice ali pa jo
Preberi večOlupljen paradižnik običajno potrebujemo, ko pripravljamo sataraš, omake iz zelenjave ali kot dodatek k mesnim omakam. Malce za šalo, malce
Preberi večDomače grozdje ima svojo posebno, odlično aromo, zato si le naredimo nekaj grozdne marmelade in jo shranimo za hladne zimske
Preberi večDnevi in tedni kar hitijo mimo nas in tako smo že dodobra zakorakali v oktober. V tem tednu med 7.
Preberi večTokratni tedenski jedilnik je obarvan z zanimivimi jedmi in (morda) nenavadnimi kombinacijami, ki prijetno presenetijo in pobožajo brbončice. Za njih
Preberi večPrvi jesenski dan je s seboj prinesel ponedeljek in z njim nov tedenski jedilnik. Tokrat mu je svojo noto navdahnila
Preberi večPozdravljeni v novem tednu, kjer na vprašanje kaj kuhati ponovno odgovarjamo z OblizniPrste tedenskim jedilnikom. Za predloge v tem tednu
Preberi večPri marmeladah rada vse bolj eksperimentiram. Včasih se posreči, včasih ne. Tokrat se je vsekakor posrečilo in nastala je okusna
Preberi večMarsikdo bi pomislil, da trdo kuhana jajca pa res zna skuhati vsak, a temu ni tako. Počene lupinice, premalo ali
Preberi večPeteršilj za začimbo je nepogrešljiv v naših kuhinjah in med drugim, zaradi svojega vonja okusa pa tudi sestave, velja za
Preberi več