Maslen mlečni kruh
Maslen mlečni kruh je kruh odličnega okusa, s hrustljavo zapečeno skorjico in nežno mehko sredico. Pripravljamo ga izključno z mlekom
Preberi večMaslen mlečni kruh je kruh odličnega okusa, s hrustljavo zapečeno skorjico in nežno mehko sredico. Pripravljamo ga izključno z mlekom
Preberi večVečkrat se zgodi, da nam kaj kruha ostaja in, da ga ne bi zavrgli, iz njega lahko ustvarimo čudovite nove
Preberi večTe okusne in dišeče domače bagete se ponašajo z rahlo sredico in hrustljavo skorjico, ki nam potešijo lakoto ob različnih
Preberi večPolnjen kruhov venec sestavljajo kepice testa, v katere zapremo sir, po želji pa tudi šunko ali še kakšen drug nadev,
Preberi večSi želite najbolj mehak masleno mlečni kruhek za zajtrk, večerjo ali prigrizek? Če je vaš odgovor pritrdilen, sledite temu receptu
Preberi večRada pečem kruh. Vsakič malo drugačnega, a vedno dobrega. Domač polbel kruh je enostavno pripravljen, zelo mehak, njegova skorja pa
Preberi večKrompirjev kruh je nekaj posebnega in kdor ga je že poizkusil ve, da je to res odličen kruh. Izjemno mehak,
Preberi večNovodobna žita in moke so danes v večini osiromašena in za nekatere zelo alergene. Že v pradavnini je človek uporabljal
Preberi večPo tem enostavnem receptu spečemo okusen kruh, ki je rahel in se ne drobi, ponudimo ga lahko pri raznih namazih,
Preberi večLepinje, ki jih bomo pripravili po tem receptu so mamljivega okusa, imajo mehko in puhlo sredico ter hrustljavo zapečeno skorjo
Preberi večČemažev polnozrnati kruh je okusen, dišeč po čemažu in je preprost za pripraviti. Ponudimo ga lahko ob enolončnicah, namazih, siru,
Preberi večPirin kruh po tem receptu je zelo rahel in mehak, pripravljen iz kombinacije pirine polnozrnate in pirine bele moke. Dodala
Preberi večPolnozrnat kruh z dodano moko leskovih mačic (imenovana tudi cvetlična moka) je okusen, dišeč, rahel in se ne drobi. Cvetlična
Preberi večRahel polnozrnati kruh po tem receptu se ne drobi, ko ga režemo in jemo. Je rahel in okusen ter nas
Preberi večNi ga čez domač kruh, že samo vonj po sveže pečenem kruhu je omamen vonj po domačnosti in domu. A
Preberi večRahle polnozrnate bige brez gnetenja so dišeče in okusne ter se ne drobijo, ko jih trgamo ali režemo. Sveže in
Preberi večLahko bi jim rekla tudi ”ta dobre” žemlje. Mlečne žemlje po tem receptu so hitro in enostavno pripravljene (z izjemo
Preberi več