Chia marmelada brez sladkorja
Zelo enostaven recept za marmelado iz chia semen in malin. Hitro, brez kuhanja narejena marmelada, ki je božanskega okusa. Če
Preberi večZelo enostaven recept za marmelado iz chia semen in malin. Hitro, brez kuhanja narejena marmelada, ki je božanskega okusa. Če
Preberi večPozdravljeni v nov teden in vabljeni k branju novih predlogov za tedenski jedilnik za obdobje od ponedeljka, 7. 5. 2018
Preberi večPozdravljeni v praznični teden. Naj bodo prvomajski prazniki lepi ter sproščeni, ter seveda polni kulinaričnih užitkov. Pa poglejmo naše tokratne
Preberi večPozdravljeni v nov delovni teden, ki obeta podaljšan vikend in napoveduje prvomajske praznike. Upamo, da med predlogi našega tokratnega tedenskega
Preberi večTesto za pico iz pirine moke pripravimo tako, da uporabimo pirino moko, zaradi katere bo testo videti kakor iz pšenične
Preberi večKo cveti regrat, se le spomnite in naberite njegove cvetove in iz njih naredite regratov sirup, ki ima mnoge zdravilne
Preberi večPred nami je nov delovni teden in nov tedenski jedilnik, naj vsaj malo zmanjša vsakodnevne dileme o tem, kaj skuhati.
Preberi večPomladne peteršiljeve korenine v kozarcu so v kulinariki lahko zelo dobrodošel in predvsem koristen dodatek jedem. Takšen dodatek izboljša okus
Preberi večPozdravljeni v nov teden. Naj bo lep in prijazen z vami. Da pa bodo vsaj odločitve o tem, kaj kuhati
Preberi večBarvanje velikonočnih pirhov v čebulnih olupkih je najenostavnejša in najcenejša pot do čudovitih in zdravih pirhov. S hrano, ki jo
Preberi večPozdravljeni v nov teden in k branju novega tedenskega jedilnika. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam
Preberi večNov teden in novi odgovori na vprašanje:”Kaj naj kuham?” so že tu. Preverite, kaj prinaša tokratni Oblizniprste tedenski jedilnik. Ponedeljek
Preberi večZamrznjen sok limone si pripravimo, da ga imamo vedno na razpolago. Limone vsebujejo ogljikove hidrate, vlaknine, maščobe in proteine. Bogate
Preberi večPozdravljeni v nov teden. Tudi danes vabljeni, da si pogledate naš tedenski jedilnik in med predlogi za kosila morda najdete
Preberi večPivsko testo je primerno za pohanje raznih vrst mesa, jaz ga najraje uporabim za pohanje piščančjih zrezkov. Meso v notranjosti
Preberi večLepo pozdravljeni v nov delovni teden. Naj bo prijeten, razgiban in uspešen. Da pa boste imeli vsaj eno skrb manj,
Preberi večNov teden in novi odgovori na vprašanje:”Kaj naj danes kuham?”. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam
Preberi več