Slivova marmelada s cimetom in rumom
Slivova marmelada je tista, ki že med samim kuhanjem tako omamno diši, da bi jo najraje zajemala kar iz lonca.
Preberi večOdkrijte zakladnico koristnih nasvetov za kuhinjo, dom in življenjski slog! V kategoriji “Nasveti” najdete trike za bolj učinkovito kuhanje, shranjevanje hrane, urejanje prostora in še veliko več. Z majhnimi spremembami lahko prihranite čas in izboljšate svoj vsakdan. Preverite naše nasvete in jih začnite uporabljati že danes!
Slivova marmelada je tista, ki že med samim kuhanjem tako omamno diši, da bi jo najraje zajemala kar iz lonca.
Preberi večZelenjava v kozarcu je že kar na pol pripravljen obrok, katerega lahko uporabimo kot dodatek k najrazličnejšim živilom in je
Preberi večSemena kapucink v kisu si pripravimo v času, ko cvet kapucink dozori in nastajajo zelena semena, ki jih naberemo. Kapucinke
Preberi večZa aronijo pravijo, da je vitaminska bomba, rabarbara pa s svojimi zdravilnimi značilnostmi predstavlja zakladnico zdravja. Torej, kombinacija obeh, združenih
Preberi večKo pride sezona sliv in ne vemo, kam bi z njimi, iz njih naredimo marmelado, cmoke, likerje in vsekakor tudi
Preberi večDomača slivova marmelada je okusna marmelada s katero se radi posladkamo vsi. Odlična je z maslom in kruhom za zajtrk
Preberi večHladno vložene solatne kumare v kisu si pripravimo v času, ko je kumar v izobilju in jih shranimo za kasnejši
Preberi večHruškova čežana brez sladkorja je omaka, ki jo pripravimo kot shranek, ki si ga pripravimo, ko imamo na razpolago preveliko
Preberi večRada kuham in jem vse vrste marmelad, toda marelična marmelada je posebna. Nekateri ji pravijo tudi kraljica marmelad. Pogoji za
Preberi večObstaja veliko receptov za vložene kisle kumarice. Osebno sem jih preizkusila kar nekaj in ugotovila, da je ta eden od
Preberi večPoletje nas razvaja z najrazličnejšim sadjem. Pogosto ga je preveč, da bi ga lahko sproti porabili, zato ga je smotrno
Preberi večLetos v moji kuhinji nastajalo drugačni okusi marmelad in vsi po vrsti so me prijetno presenetili. Tokrat sem kombinirala domače
Preberi večHladno vložene kumarice v kisu ostanejo trde in hrustljave, to je shranek, ki je zelo enostaven in si ga lahko
Preberi večLetina breskev ni vedno idealna. Pogosto se zgodi, da jih potolče toča, se ne odebelijo dovolj ali pa naletimo na
Preberi večDozorele temno rdeče višnje so odlična izbira za vse ljubitelje marmelade. Višnjeva marmelada po tem receptu je pri meni zelo
Preberi večMarelična marmelada je ena najslajših marmelad. Marelice vsebujejo zelo malo vode, njihova struktura je kašasta in ravno zaradi tega je
Preberi večRdeča pesa se je od nekdaj uporabljala v zdravilne namene, še posebej je veljalo mnenje, da je dobra za kri,
Preberi več