Črna ali mrtvaška trobenta v prahu
Črna ali mrtvaška trobenta v prahu je okusna in zdrava začimba, ki navdušuje s svojim edinstvenim okusom in številnimi pozitivnimi
Preberi večČrna ali mrtvaška trobenta v prahu je okusna in zdrava začimba, ki navdušuje s svojim edinstvenim okusom in številnimi pozitivnimi
Preberi večZ le malo truda lahko okus sočnih, sladkih zrelih kakijev ujamemo v kozarčke z marmelado in v njegovem okusu uživamo
Preberi večDomači jabolčni kis ima nežen, rahlo sladko kiselkast okus in vonj. Vsebuje vse vitamine in minerale, ki jih jabolka vsebujejo,
Preberi večDomač šipkov sok vsebuje veliko vitamina C, ki se v določeni meri ohrani tudi po kuhanju, je rahlo kislega okusa
Preberi večMešana solata za ozimnico je zanimivega in prijetnega okusa, lepa na pogled, saj vsebuje različne vrste zelenjavo. Je polna vitaminov,
Preberi večSirovke, ki jih vložimo v kis, so najbolj primeren shranek te vrste gob, saj za zamrzovanje in sušenje sirovke niso
Preberi večKo je gob v izobilju in ne vemo, kako bi jih še lahko shranili, mraznice oz. štorovke lahko shranimo tudi
Preberi večMarmelada prijetnega okusa in vonja, polna vitamina C, ki pa se pri daljšem shranjevanju počasi izgubi. Za pripravo in kuhanje
Preberi večV kompot ujeta vonj in okus kutin ter suhih sliv, pri čemer suhe slive poskrbijo še za lepo barvo. Kompotu
Preberi večIdealen shranek za vse leto, priporočljiv je tudi za ljudi s sladkorno boleznijo, saj imajo robidnice na 100 g le
Preberi večBučni pire, ki ga lahko pripravimo iz vseh vrst jedilnih buč ali bučk lahko pripravimo na več načinov. Lahko s
Preberi večJabolčna marmelada z robidnicami je zdrava in polna vitaminov, sladko kislega okusa ter zaradi robidnic tudi prijetne zapeljive barve. Okus
Preberi večSok iz jabolk in korenja je rahlo kiselkastega okusa, ki je značilen za sok iz mešanih jabolk, korenje pa mu
Preberi večParadižnikova omaka s pekočimi feferoni je odlična za preliv testenin, riža, svaljkov, mesa, pripravo pic, … lahko pa jo uporabimo
Preberi večNajstarejša, najenostavnejša in najhitrejša metoda shranjevanja kumaric, pri kateri dobimo s probiotiki obogatene zdrave in hrustljave kumarice, pri pripravi pa
Preberi večDanes bom z vami delila recept za odlično in zelo okusno ringlojevo marmelado. Ponavadi uživamo kar sveže, ker pa jih
Preberi večIz svežega paradižnika lahko na zelo preprost način naredimo paradižnikovo omako, ki jo bomo uporabljali skozi celo leto. Bodisi kot
Preberi več