Hrustljavo zapečene krvavice
Najrajši imam tiste, ki jih pripravijo pri moji tašči in tastu in, ki jih spečem v krušni peči. Če pa
Preberi večNajrajši imam tiste, ki jih pripravijo pri moji tašči in tastu in, ki jih spečem v krušni peči. Če pa
Preberi večKo začutimo, da nam je padla odpornost in, da se nas loteva prehlad ali gripa, je čas, da na plan
Preberi večV času praznikov se ljudje običajno obdarujemo. Eni to počnemo bolj, drugi pa manj radi. Vse skupaj nas v obdarovanje
Preberi večZeliščno olje je aromatizirano oljčno olje, ki ga lahko uporabljamo kot preliv za solate, bruskete, razne namaze ali kot olje
Preberi večZlati aromatiziran sladkor je opojno dišeč kristalni sladkor, ki ga odišavimo z začimbami in shranimo v majhne lične kozarčke. Uporabljamo
Preberi večOrehi v medu, po želji lahko tudi drugo sadje ali celo več vrst skupaj, predstavljajo odličen način obdaritve v prazničnih
Preberi večMmmm, kaj tako lepo diši? To je omamno dišeča skodelica z gosto mlečno peno, ki nam nariše brčice, ki jih
Preberi večDomača lekarna za boleče grlo – medene začimbe je priporočljivo uživati predvsem v hladnejšem obdobju, ko lahko nizke temperature oz.
Preberi večJušno zelenjavo pripravimo iz domače zelenjave in jo imamo tako lahko vedno na razpolago za oplemenitenje okusov enolončnic, juh, omak
Preberi večZa popestritev jedilnika je prav prijetna kombinacija krompirjevo testo, ki ga lahko uporabljamo v sladki ali slani različici. Kadar imamo
Preberi večČudovito je uživati svoje pridelke vse leto, za to pa moramo znati shraniti pridelke tako, da obstanejo enako kakovostni tudi,
Preberi večKaki je zelo okusen sadež, ki si ga privoščimo proti koncu jeseni. Je zdrav in vsestranski, zato ga lahko v
Preberi večVeliko slovenskih jedi vsebuje ocvirke ali pa vsaj svinjsko mast. Zakaj bi jih kupovali, ko pa si lahko pripravite domače
Preberi večKislo zelje je bogato z vitamini, ki so nujno potrebni za naš organizem, še posebej v zimskem času, ker nam
Preberi večMlade poletne bučke so najokusnejše v času rasti, vendar, ker rastejo hitro in bolj kot jih trgamo, bolj rastejo, jih
Preberi večČe sadno drevje bogato obrodi in ne uspemo vsega sadja sproti porabiti, ga je najboljše predelati in shraniti. Ker imamo pri
Preberi večLjubitelji rdeče paprike – ta recept je za vas! Preizkusite ga, je povsem enostaven, saj paprike ni potrebno lupiti in
Preberi več