Puranji zrezki s sladkim ananasom in stopljenim sirom
Puranji zrezki s sladkim ananasom in stopljenim sirom so že sami po sebi bogata in kalorično nasitna jed, ki ne
Preberi večPuranji zrezki s sladkim ananasom in stopljenim sirom so že sami po sebi bogata in kalorično nasitna jed, ki ne
Preberi večCvetača s skorjico je odlična jed, ki jo lahko pripravimo kadarkoli. Sedaj, ko je čas cvetače pa jo le pripravite
Preberi večNedavno smo že spoznali in pripravili t. i. kvrgušo, zdaj pa spoznajmo še njeno sorodnico z imenom kljukuša. Božanska krompirjeva
Preberi večTempura je omaka, v katero pomakamo koščke mesa ali zelenjave in ocvremo. Zmešamo jo iz ledeno hladne vode in moke.
Preberi večKo želite imeti hitro, zdravo in okusno kosilo, je to pravi recept za vas. Pripomočki za pripravo puranjih zrezkov žar
Preberi večOb misli na njoke nas spomin popelje v kuhinje naših starih mam, ki so z mešanjem par osnovnih sestavin pripravile
Preberi večJedi na žlico nas nikoli ne razočarajo, vedno nas nasitijo in prijetno ogrejejo. Ponavadi jih lahko skuhamo že dan prej
Preberi večVerjetno so le redki slišali za naziv “piščančja kvrguša”, saj jed izvorno ni slovenska. Je pa zelo preprosta in še
Preberi večOdkar imam ta recept, pripravljam goveje zrezke samo še tako … Zakaj? Mehki goveji zrezki v zelenjavni omaki so eno
Preberi večBliža se zima in vedno bolj bomo iskali jedi, ki bi nas pogrele. Ena izmed takih idej je zimska enolončnica
Preberi večBolonjsko omako pozna praktično vsak, a navadno jo naredimo samo za enkratno uporabo ali pa zgolj v kombinaciji s testeninami.
Preberi večKanelone pozna prav vsak, a navadno jih polnimo s šunko in sirom. Meni je bistveno boljša različica s piščancem, ki
Preberi večGratinirane testenine s skuto in sirom so odlično kosilo za tiste dni, ko nam primanjkuje časa ali pa si želimo
Preberi večV sredini sočna, mehka in rahla, zunaj obdana z dišečo, aromatično, zeliščno hrustljavo skorjico – takšna bo danes naša pečenka.
Preberi večPiščančje roladice s pršutom, mozarello in posušenim paradižnikom so idealna jed, ko si zaželite nekaj dišečega, okusnega, s pridihom mediterana.
Preberi večHokaido bučo največkrat uporabimo za pripravo slastne kremne juhe, ki je zares nekaj posebnega. Odlična je tudi pečena v pečici,
Preberi večPuranje zrezke lahko inovativno izkoristite tako, da jih narežete na manjše medaljone in v sredico vsakega vstavite suho marelico. Lahko
Preberi več