Pečenka v zeliščni skorjici
V sredini sočna, mehka in rahla, zunaj obdana z dišečo, aromatično, zeliščno hrustljavo skorjico – takšna bo danes naša pečenka.
Preberi večV sredini sočna, mehka in rahla, zunaj obdana z dišečo, aromatično, zeliščno hrustljavo skorjico – takšna bo danes naša pečenka.
Preberi večPiščančje roladice s pršutom, mozarello in posušenim paradižnikom so idealna jed, ko si zaželite nekaj dišečega, okusnega, s pridihom mediterana.
Preberi večHokaido bučo največkrat uporabimo za pripravo slastne kremne juhe, ki je zares nekaj posebnega. Odlična je tudi pečena v pečici,
Preberi večPuranje zrezke lahko inovativno izkoristite tako, da jih narežete na manjše medaljone in v sredico vsakega vstavite suho marelico. Lahko
Preberi večPirini rezanci v beli omaki so hitra in enostavna jed. Najprej pripravimo belo omako, ki je sestavljena iz čebule, smetane in topljenega sira. Ko je omaka pripravljena skuhamo še pirine rezance po svojem okusu. Rezance prelijemo z omako, lahko pa si poleg pripravimo tudi kakšen zrezek in solato.
Preberi večNe posegajmo vedno samo po piščancu, govedini in svinjini. Odločimo se za spremembo in v jedilnik vključimo tudi zajčje meso,
Preberi večVam je zmanjkalo idej, kako pripraviti krompir kot prilogo? Pred vami je nova ideja, in sicer rustikalna krompirjeva pita. Enostavna
Preberi večKrompir je res čudežno živilo, pripravimo ga lahko na nešteto načinov. Krompirjev golaž na kislo, je le ena od oblik
Preberi večDoma narejeni mlinci imajo boljši okus in lepše dišijo od vseh tistih, ki se nam ponujajo z bogato obloženih polic
Preberi večTeletina je meso, ki je mehkejše od drugih vrst mesa. Ker pa je teletina tudi lažje prebavljiva, jo lahko uživajo
Preberi večPiščančje tortilje so pogosta jed na našem jedilniku. So tudi pri vas? Če so, potem veste, da znajo pogosto biti
Preberi večPopečen pire krompir je okusnejši in zanimivejši od običajnega pire krompirja. Priprava nam vzame malo več časa kot za običajnega le
Preberi večMakaronovo meso ali po domače makaronflajš je še ena izmed klasik v naših kuhinjah. Preprosta in hitra priprava, poleg tega
Preberi večRecept za piščanca mi je zaupal prijatelj, Italijan, doma nekje iz Kalabrije. Nadev je tipično italijanski, s čebulo in rožmarinom.
Preberi večPonujam vam recept za hitro in preprosto narejeno kosilo. Pečeni ribji fileji so prava poslastica čarobnega okusa. Za izdelavo potrebujemo
Preberi večImate puranje ali piščančje zrezke? Odlično! Namesto navadnih popečenih zrezkov naredite nekaj novega. Slastni puranji zvitki so hitro pripravljeno kosilo,
Preberi večBrstični ohrovt so majhne, slastne, zelene glavice zelenjave, ki popestrijo zimske kulinarične užitke in telo oskrbijo z mnogimi potrebnimi vitamini.
Preberi več