Musaka z bučkami po pariško
Musaka z bučkami po pariško je malo drugačna musaka, ki bo odlično presenečenje za vse domače. Ne le, da namesto
Preberi večMusaka z bučkami po pariško je malo drugačna musaka, ki bo odlično presenečenje za vse domače. Ne le, da namesto
Preberi večZelenjavni curry sem nekaj časa nazaj prvič delala in mi je okus postal tako všeč, da ga sedaj naredim večkrat
Preberi večIz le nekaj sestavin lahko pripravite sočne polpete z mesom in krompirjem, ki vas bodo gotovo navdušile. Zelo okusne so
Preberi večKadar je sezona paprike, lahko iz njih delamo ogromno odličnih jedi, shranjujemo za ozimnico, itd. Pri nas obožujemo te rdeče,
Preberi večSkutni štruklji v juhi so jed moje mladosti in tudi sama jih pogosto umestim na domači jedilnik. Ponavadi jih imamo
Preberi večTudi ko sem sama doma, si pripravim kosilo, saj preveč rada jem, da bi izpustila takšen užitek. Takrat običajno poskusim
Preberi večMesno zelenjavni golaž s špageti je enostavno in hitro pripravljen obrok za vsak dan. V njem se najde za vsak
Preberi večPanirani in ocvrti jurčki po dunajsko, imajo hrustljavo skorjico in mehko sredico, ki ima značilen okus po jurčkih, zato so
Preberi večGobova rižota s pršutom je okusna jed, katero lahko postrežemo kot predjed ali kot glavno jed, zraven pa ponudimo še
Preberi večGobov golaž si pripravimo takrat, ko nam narava ponudi v gozdovih in travnikih vse svoje bogastvo, zato pojdite v naravo,
Preberi večLisičke v rižoti so zelo okusne, v kombinaciji z rižem pa tudi barvno zanimive. Tako lahko v poletnih in jesenski
Preberi večObožujem kapesante, oziroma jakobove pokrovače, če smo natančni. Na splošno je morska hrana moja najljubša vrsta jedi in zamislite si
Preberi večPolnjene polovičke paprik po mehiško – s piščančjim mesom, veliko zelenjave in začimbami. Pečene v pečici. Odlično, nizkokalorično kosilo, ki
Preberi večStročji fižol s krompirjem gratiniran v pečici je odlična sezonska jed, katero lahko imamo za samostojni obrok ali kot prilogo
Preberi večPolnjene bučke so okusna jed, pri kateri pa moramo biti pazljivi pri izbiri bučke, saj mora imeti jedilna bučka, ki
Preberi večPečen krompir z rdečo peso je odlična priloga mesnim jedem (tudi jedem z žara) ali pa skupaj s solato povsem
Preberi večVrtnarski golaž si lahko iz sveže zelenjave pripravimo v vročih polenih mesecih,pa tudi v preostalem letnem času, saj je zelenjava
Preberi več