Kus kus z zelenjavo in dimljenim tofujem
Kus kus sem do sedaj zelo malo uporabljala, ko pa sem ugotovila, da se lahko iz njega naredi veliko okusnih
Preberi večKus kus sem do sedaj zelo malo uporabljala, ko pa sem ugotovila, da se lahko iz njega naredi veliko okusnih
Preberi večDa ni kosilo, katerega sestavljata meso in krompir vedno klasično, ga pripravimo malo drugače in sicer združenega, v pekaču. Medtem,
Preberi večVsi dobro poznamo priljubljeno jed “čufte v omaki”. Pred nami je recept za podobno jed, vendar delano iz mesa in
Preberi večGovedina, ki se kar topi v ustih, a ima zapečeno zgornjo skorjico? Govedina pri kateri ne potrebujete noža, le vilice?
Preberi večNekaj tako enostavnega, kot so široki rezanci v smetanovi omaki s šparglji in zeljem, a tako prazničnega in okusnega si
Preberi večKadar pri nas doma kuhamo bolonjsko omako, jo vedno skuhamo za dvakrat in to vedno po istem vrstnem redu; prvi
Preberi večSe še spomnite jugo vojske in obveznega naborništva? Takrat je bilo veliko vojakov v vojašnicah in so za kosilo pogosto
Preberi večTestenine z morskimi sadeži so hitro pripravljeno in zelo okusno kosilo, ki se mu ni mogoče upreti, še posebej, če
Preberi večKdo pravi, da mora biti torta sladka, čokoladna ali sadna? Zakaj ne bi pripravili kar mesne torte? Takšna torta je
Preberi večSuper okusni in lahki polpeti, sestavljeni iz cvetače in mesa ter seveda začimb. Priprava je enostavna saj cvetače pred izdelavo
Preberi večRižota s porom je jed, ki jo hitro in enostavno pripravimo, z malo sestavinami. Zagotavlja nam odlično, lahko kosilo. Ena
Preberi večSvinjski zrezki po dunajsko so zelo okusni, nasitni in še zapeljivi na pogled. Pravi dunajski zrezki so iz telečjega mesa,
Preberi večTestenine s špinačo in gorgonzolo so odlično in zelo okusno, ter predvsem zelo hitro pripravljeno kosilo. Z lahkoto ga bodo
Preberi večDa svinjine ne pripravim samo kot pečenko, se včasih odločim tudi za golaž iz svinjine. Kadar ga pripravljam, ga pripravim
Preberi večEnostavna, a izredno dobra in hranljiva priloga – odličen vir beljakovin in rudnin. Popečena čičerika na zeliščnem maslu in s
Preberi večSvinjska ribica je najbolj cenjen kos svinskega mesa, ki je zelo nežen, mehak ter zelo okusen, pri njegovi pripravi moramo
Preberi večKrompirjevi polpeti s sirom so pri nas doma zelo priljubljena jed. Ponavadi polpete pripravim za sobotno kosilo, ker nam priprava
Preberi več