Vložena rdeča pesa
Rdeča pesa je zelenjava, ki zaradi svoje vsestranske zdravilnosti, ne bi smela manjkati v nobeni kuhinji. Poletje in jesen sta
Preberi večOdkrijte zakladnico koristnih nasvetov za kuhinjo, dom in življenjski slog! V kategoriji “Nasveti” najdete trike za bolj učinkovito kuhanje, shranjevanje hrane, urejanje prostora in še veliko več. Z majhnimi spremembami lahko prihranite čas in izboljšate svoj vsakdan. Preverite naše nasvete in jih začnite uporabljati že danes!
Rdeča pesa je zelenjava, ki zaradi svoje vsestranske zdravilnosti, ne bi smela manjkati v nobeni kuhinji. Poletje in jesen sta
Preberi večOrada, kraljica Jadrana. Orada na žaru je ena najokusnejši rib, če je le pravilno pripravljena. 😉 Orada na žaru –
Preberi večČas stročjega fižola je že tu, ali pa bo vsak čas. Če ga imate obilo, ali pa ga le želite
Preberi večKako se lotiti melone? Sladka melona, ravno prav ohlajena, je kot nalašč za osvežitev v vročih poletnih dneh. Kako se
Preberi večV poletnem času pogosto pripravljam morske jedi, kot je rižota s kozicami, škampi, ocvrte orade, brancini in lignji na žaru
Preberi večMarmelad je nešteto vrst. Zagotovo ste že poskusili jagodno, marelično, borovničevo in še kakšno. Kaj pa bananino marmelado s čokolado?
Preberi večKumarica je zagotovo poletna zelenjava, ki je na jedilniku v tej mesecih pogostokrat, tako v solatah kot omakah. Veliko ljudem
Preberi večNasvet za pripravo marmelade, ki se nikoli ne pokvari Najboljša je domača marmelada. A kaj, ko se velikokrat pokvari, še
Preberi večKako narezati papriko na enakomerne trakce, ali na enakomerne kocke in tako narediti našo pripravljeno jed še privlačnejšo. Sledite mojemu
Preberi večPogosto se zgodi, da je omaka bolj redka, skoraj tekoča, potrebovali pa bi gosto in gladko, da se poleg okusa
Preberi večAli se vam je že zgodilo, da pri peki pečenke s krompirjem niste bili zadovoljni? Pečenka je bila trda, koža
Preberi večKaj narediti z bananami, če smo jih kupili preveč ali pa si želimo narediti zalogo za smoothije, zdrav zajtrk, bananin
Preberi večKljub temu, da cvrtje ni najbolj zdrav način za pripravo obroka, si vsak nekajkrat doma pripravi ocvrto hrano. S tem
Preberi večZ začimbami in dišavnicami jedem izboljšujemo in spreminjamo vonj, okus in barvo, lahko pa jedi damo po začimbi tudi ime.
Preberi večKolikokrat se vam je že zgodilo, da je med kuhanjem jajc, jajčna lupina počila? Priznam, meni pogosto. Prav neprijetno je bilo
Preberi večPikantna, aromatična in hitro pripravljena marmelada za vse tiste, ki imajo radi posebne zajtrke. Ali pa kar tako za popestritev
Preberi večV kuhinj vedno delam več stvari hkrati, zato se pogosto zgodi, da se med praženjem čebula prime. Se to dogaja
Preberi več