Omamna rižota rdeče barve
Danes bomo za kosilo pripravili čudovito rižoto, v kateri bomo porabili zelenjavo, ki smo jo še uspeli pobrati na vrtu.
Preberi večDanes bomo za kosilo pripravili čudovito rižoto, v kateri bomo porabili zelenjavo, ki smo jo še uspeli pobrati na vrtu.
Preberi večSedaj je čas gob, in ker še nikoli nisem jedla polnjenih šampinjonov, sem se odločila, da naredim svojo različico šampinjonov
Preberi večKisla repa je v zimskem času pravi blagoslov poln vitaminov. Pripravimo jo lahko na več načinov. Meni osebno je omiljen
Preberi večAjdovi žganci so močnati žganci, skuhani iz mešanice ajdove in pšenične bele moke. Kakšno razmerje med ajdovo in belo moko
Preberi večPoskusila sem že nič-koliko receptov za zdrobove jušne cmoke, vendar mi je ta recept najbolj všeč, saj cmoki ne vsebujejo
Preberi večKako pripraviti odlične ljubljanske zrezke brez uporabe zobotrebcev? Kako jih narediti ne, da bi se med cvrtjem odprli in razpadli?
Preberi večKruhovi cmoki, ki so kuhani v vodi, so se mi vedno zdeli nekako premočeni, razmočeni, razredčeni, … Omislila sem si pečene
Preberi večKadar si doma želimo hitro kosilo, si naredimo žrebičkove trakce. Konjsko meso je tudi zelo zdravo, saj ima v sebi
Preberi večČe želite da je vaše kosilo poleg odličnega okusa tudi dekorativno in občudovanja vredno kako na oko tako tudi na
Preberi večBi radi naredili nekaj veliko boljšega, kot so klasični rezanci za juho in s tem popestrili kosilo? Grizovi knedli za
Preberi večBrstični ohrovt marsikomu ne gre in ne gre. Ker sem tudi jaz ena izmed tistih, ki me kuhana zelenjava ne
Preberi večNaredimo čudovito in predvsem okusno prilogo ali samostojno jed iz kislega zelja in krompirja. Praženo zelje s krompirjem po tem
Preberi večČe si želite nekaj enostavnega, okusnega in zelenjavnega je pisan narastek s hrustljavo zelenjavo prava izbira za vas. Jed je
Preberi večNimate veliko časa, želite pa pripraviti okusen in zdrav obrok? Potem je pričujoči recept “Jajca in brokoli v beli omaki”
Preberi večObožujem pleskavice v lepinji, zraven kajmak in tisto sladko čebulo, ki se ji nikakor ne morem upreti. Pa četudi moram
Preberi večSlastni fusilli s treviškim radičem so tipična jed italijanskega Trevisa. Mnogi mislijo, da je radič grenek vendar ni tako. Pri
Preberi večZimzelena Jota je jed, ki so jo običajno pripravljali kmeti saj vsebuje sestavine, ki so jih imeli v starih časih
Preberi več