Fermentirana zelenjava
Fermentirana zelenjava za ozimnico spada med najstarejše postopke shranjevanja zelenjave in gre pravzaprav za čisto navadno kisanje zelenjave, za katero
Preberi večOdkrijte zakladnico koristnih nasvetov za kuhinjo, dom in življenjski slog! V kategoriji “Nasveti” najdete trike za bolj učinkovito kuhanje, shranjevanje hrane, urejanje prostora in še veliko več. Z majhnimi spremembami lahko prihranite čas in izboljšate svoj vsakdan. Preverite naše nasvete in jih začnite uporabljati že danes!
Fermentirana zelenjava za ozimnico spada med najstarejše postopke shranjevanja zelenjave in gre pravzaprav za čisto navadno kisanje zelenjave, za katero
Preberi večŽe je tu nov teden z novimi in svežimi idejami za kosila, za katere je v tem tednu poskrbela naša
Preberi večRdeča pesa vložena v kisu je shranek, ki dopolnjuje zbirko zelenjave pripravljene za ozimnico in ne sme manjkati v nobeni
Preberi večShranjevanje rumene kolerabe v zasipnici je morda malo manj poznano shranjevanje, ki pa je primerno tudi za vse druge vrste
Preberi večPrav lepo pozdravljeni tudi na prvi oktobrski dan. Naj bo teden, ki je pred nami lep in uspešen, da pa
Preberi večV juho lahko zakuhamo marsikateri dodatek in jajčni žličniki so ena izmed možnosti. Predvsem v preteklosti so dobro poznali ta
Preberi večTudi tokrat smo v tedenskem jedilniku zbrali sedem idej za sedem dni v tednu. Preverite. Ponedeljek, 24. 9. 2018 Torek,
Preberi večImate radi slivov džem, takšen, kot so ga nekoč pripravljale naše babice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem je to
Preberi večPonedeljek, 17. 9. 2018 Torek, 18. 9. 2018 Sreda, 19. 9. 2018 Četrtek, 20. 9. 2018 Petek, 21. 9. 2018
Preberi večKot pika na celotni ozimnici so zagotovo sadni kompoti. Eden od boljših kompotov je prav breskov kompot, ki vas bo
Preberi večLepo pozdravljeni v novem delovnem tednu. Tudi tokrat smo priskrbeli nekaj idej za tedenski jedilnik. Ponedeljek, 10. 9. 2018 Torek,
Preberi večDomač slivov sok je zelo enostaven za pripravo. Njegov okus je odličen in vonj … mmmm! Naj vas aroma in
Preberi večParadižnik z baziliko v lastnem soku je shranek brez konzervansov, ki si ga pripravimo, ko imamo na razpolago obilno zrelega
Preberi večSataraš je shranek, ki si ga pripravimo za kasnejšo uporabo, saj si z tako pripravljeno zelenjavo popestrimo vsakdanji jedilnik. Sataraš
Preberi večSlive, ti slastni vijolični sadeži! Iz njih se kuha najbolj slastna slivova marmelada, radi jih dajemo v sredino krompirjevega testa
Preberi večSeptember je tu in z njim so nazaj tudi naši tedenski jedilniki, ki jih bomo ponovno objavljali vsak ponedeljek. Pa
Preberi večHruške lahko shranimo v obliki kompota, jih predelamo v marmelade z različnimi dodatki (na primer s kokosom ali z meliso)
Preberi več