OblizniPrste tedenski jedilnik #42
Za ta decembrski teden je recepte prispevala naša Glaser Lučka, ki vam ponuja predloge za pripravo kosil od 17. do
Preberi večOdkrijte zakladnico koristnih nasvetov za kuhinjo, dom in življenjski slog! V kategoriji “Nasveti” najdete trike za bolj učinkovito kuhanje, shranjevanje hrane, urejanje prostora in še veliko več. Z majhnimi spremembami lahko prihranite čas in izboljšate svoj vsakdan. Preverite naše nasvete in jih začnite uporabljati že danes!
Za ta decembrski teden je recepte prispevala naša Glaser Lučka, ki vam ponuja predloge za pripravo kosil od 17. do
Preberi večKutinov kompot za ozimnico si pripravimo takrat, ko imamo na zalogi dovolj kutin in jih je potrebno shraniti, surove pa
Preberi večPošteno smo že zakorakali v december in tako je tu tedenski jedilnik za obdobje med 10. 12. in 16. 12.
Preberi večIn že smo skočili v december! Kako hitro čas beži, kajne? Naj bo teden, ki je pred nami, lep in
Preberi večPred vami je čisto svež in pester tedenski jedilnik, za katerega je poskrbela Monique. Ponedeljek, 26. 11. 2018 Torek, 27.
Preberi večLepo pozdravljeni v predzadnji teden novembra. Le kaj nam prinaša? Upamo in želimo vam, da veliko lepega. Vsekakor pa tudi
Preberi večSušenje jabolk je postopek za pripravo shranka, ki je zelo dobrodošel v zimskem času. Jabolka, ki niso primerna za ozimnico,
Preberi večSe vsakodnevno sprašujete, kaj bi skuhali za kosilo in vam domači pri tem niso v nobeno pomoč? V ta namen
Preberi večIz posušenih jurčkov lahko pripravimo vrsto okusnih jedi. Posušeni zavzamejo kar nekaj prostora in, če ga nimamo, si lahko pomagamo
Preberi večPasteriziranje naribanih jabolk je način, kako si pripraviti shranek iz jabolk v času, ko imamo na zalogi preveč jabolk, ki
Preberi večKostanj v zasipnici je shranek, ki si ga pripravimo takrat, ko imamo na zalogi nabrani kostanj in bi ga radi
Preberi večNov teden prinaša tedenski jedilnik, ki je tokrat vegetarijansko obarvan, veliko jedi iz tedenskega jedilnika je primernih tudi za vegane.
Preberi večNov teden, ki je tudi praznično obarvan, je tu in z njim nov tedenski jedilnik. Preživite praznike v družbi vseh,
Preberi večPozdravljeni v novem tednu. Oktober se že bliža koncu in november nam že maha izza ovinka. Kako čas hiti, kajne?
Preberi večFige vsebujejo veliko vlaknin in so odličen vir kalcija, magnezija, železa in kalija. Zato fige niso le okusen, ampak tudi
Preberi večNajboljši recept za to, kako uporabiti star kruh so vsestransko uporabne sušene kruhove kocke. So sveže a vseeno pripravljene na
Preberi večŠtorovke (ali mraznice) so okusne gobe, za katere že samo ime pove, da običajno rastejo na štoru ali njegovi bližini.
Preberi več