Kako izboljšamo okus ljubezenskih sokov?
Print Friendly, PDF & Email

Ob besedi ljubezen pomislimo na nekaj sladkega, privlačnega … na svojo ljubo osebo in trenutke, ko si vzamemo čas drug za drugega (brez ure, brez telefona!). Pa ste vedeli, da lahko vplivamo na okus ljubezenskih sokov? Hmm?! Ne samo na okus francoskega poljuba – vplivamo lahko tudi na ženske vaginalne sokove ter moško spermo. In to preprosto.

Kako-izboljsamo-okus-ljubezenskih-sokov-7

Prehrana, pijača in razvade, ki pokvarijo okus ljubezenskih sokov:

Zelenjava blagodejno vpliva na okus ljubezenskih sokov, vendar obstajajo izjeme. To so: cvetača, brokoli, beluši, ohrovt, čebula, česen in čili. Poleg naštete zelenjave, okus pokvarijo tudi rdeče meso, mlečni izdelki, močnejše začimbe (npr. kari), uživanje alkohola, kofeina ter kajenje cigaret. Če želite, da bo vaš partner/ica navdušen/a nad ljubezenskimi sokovi, ki si jih izmenjujeta v vročici noči, se odpovejte tudi hitri prehrani, ki vsebuje veliko konzervansov in kemičnih sestavin, ki zastrupljajo vaše telo in posledično vplivajo tudi na okus sperme oz. okus nožničnih izločkov.

Postopek izločanja zaužitih snovi traja do 24 ur

Če si privoščite močno začinjen zrezek iz rdečega mesa, za prilogo pa brokoli in cvetačo ter popijete kozarec ali dva alkoholne pijače – vedite, da postopek izločanja teh snovi iz vašega telesa traja 10 do 24 ur. Če bi radi ta postopek pospešili, si lahko pomagate z napitkom za razkisanje telesa.

In kako izboljšamo okus ljubezenskih sokov?

Uživajmo čimveč sadja: ananas, banane, mango itd.  Sadje namreč “posladka” ljubezenske tekočine. Dobro je, da pijemo veliko vode (vsaj 1,5 litra vode na dan, še bolje 2 litra dnevno). Odličen dodatek, ki pozitivno vpliva na okus je dišeča začimba cimet, prav tako poprova meta ter zeleni in kamilični čaj.

Kako-izboljsamo-okus-ljubezenskih-sokov-1

Če bi radi zares “posladkali” vajino ljubezen, posežite po večjih količinah ananasa. Jeste lahko svežega ali v kompotu ter pijete ananasov sok. Morda se celo odločite za “ananasov dan”. Vaš partner/ica bo navdušena nad okusom vaših ljubezenskih sokov, poleg tega pa boste tudi očistili svoje telo.

Kako-izboljsamo-okus-ljubezenskih-sokov

Pripravite lahko tudi večjo količino vode z okusom eksotika in jo pijete tekom dneva.

Kako-izboljsamo-okus-ljubezenskih-sokov-5

Da boste imeli dovolj energije za posteljne vragolije, si privoščite še sadni napitek ali energijski obrok – banano s cimetom.

Kako-izboljsamo-okus-ljubezenskih-sokov-4

Imejte se sladko in ne pozabite na zaščito 🙂

Kako-izboljsamo-okus-ljubezenskih-sokov-6

Naj bo valentinovo vsak dan!

Ocena:
Skupaj: 12 Povprečno: 4.5]

Monique

Sem ljubiteljica čokolade in začimb, predvsem cimeta. Poleg raznih sladic rada pripravim tudi kaj slastnega iz tujih kuhinj. Moji recepti so enostavni, primerni tudi za začetnike.

Ena misel o “Kako izboljšamo okus ljubezenskih sokov?

Dodaj odgovor