Kremni zelenjavni piščanec s prilogo
Kremnega zelenjavnega piščanca s prilogo zelo rada pripravim predvsem poleti in jeseni, ko imamo bučk in korenčka veliko na razpolago,
Preberi večKremnega zelenjavnega piščanca s prilogo zelo rada pripravim predvsem poleti in jeseni, ko imamo bučk in korenčka veliko na razpolago,
Preberi večPolenta za šolarje ni čisto klasična polenta, ampak so vabljive kroglice iz polente z dodatkom posebne začimbe, ki krepi spomin.
Preberi večZapečene tortilje z zelenjavno-mesnim nadevom so odlično kosilo, lahko pa so tudi priročna in okusna večerja za obiske. Pripravimo jih
Preberi večTestenine z morskimi sadeži sem pripravila v malo drugačni obliki, za vse ljubitelje morskih plodov. V pripravi pričujočih testenin sem
Preberi večŠe en način, kako porabiti sveže bučke ter pripraviti odlično nizkokalorično kosilo ali večerjo, so bučna gnezda s šunko in
Preberi večBučke so odlična in nizkokalorična zelenjava, ki se lahko zaradi zelo blagega okusa, mešajo skoraj z vso ostalo hrano. Njihova
Preberi večPoleti, ko imamo na voljo ogromno zelenjave, včasih že nimamo več idej, kaj še narediti iz nje. Mi imamo idejo
Preberi večBučkini polpeti po tem receptu so rahli zaradi bučk, z okusom po šunki in siru, ki sta dodana. So nasitni
Preberi večTole rižotko lahko jemo kot glavno jed ali pa kot prilogo. V vsakem primeru se nam bo po ustih razlezel
Preberi večEnolončnice so priljubljene, okusne jedi in hkrati enostavne za pripravo, saj že samo ime pove, da se vse pripravlja in
Preberi večNežni piščančji zrezki v kremasti in aromatični mascarpone omaki vas bodo prepričali s svojim odličnim okusom. Priprava te jedi je
Preberi večItalijanska krepka mineštra – minestrone zaradi sestavin, ki jih uporabimo, spada bolj pod mineštre kot pod juhe. Pri pripravi uporabljamo
Preberi večVegi polnjene paprike kuhane v paradižnikovi omaki, pri katerih meso zamenjamo za čičeriko, lečo in rdeči fižol. Božansko dobro vegetarijansko,
Preberi večČevapčiči v kvašenem testu so nastali povsem slučajno, ko sem za kosilo nameravala pripraviti čevapčiče, hkrati pa se mi je
Preberi večZrezki mlade govedine v naravni omaki so mehki, z naravnim okusom po mladi govedini in s kremasto omako. Sama priprava
Preberi večDa bosta kosilo, večerja ali naš piknik malo drugačna, se lahko poigramo s pečenini spiralnimi hrenovkami na palčki. Jed je
Preberi večLosos popečen na maslu s česnom je enostaven recept za odlično kosilo ali večerjo z božanskim okusom. Vendar moramo pri
Preberi več