Veganske kroglice v paradižnikovi omaki
Veganske kroglice v paradižnikovi omaki so zamenjava (ali celo konkurenca) za klasične mesne kroglice v paradižnikovi omaki. Pripravimo jih po
Preberi večVeganske kroglice v paradižnikovi omaki so zamenjava (ali celo konkurenca) za klasične mesne kroglice v paradižnikovi omaki. Pripravimo jih po
Preberi večBuča s fižolom in prekajenimi rebrci je okusen, kalorično in vitaminsko bogat obrok, ki ga lahko pripravimo vse dni v
Preberi večKumare s krompirjem in slanino si lahko pripravimo za kosilo ali večerjo, saj so zelo okusne in njihova priprava je
Preberi večKdo ne obožuje pečenega krompirja? Kaj pa, če mu dodamo še drugo vrtno zelenjavo, tako da nastane prava mavrica barv
Preberi večKremnega zelenjavnega piščanca s prilogo zelo rada pripravim predvsem poleti in jeseni, ko imamo bučk in korenčka veliko na razpolago,
Preberi večPolenta za šolarje ni čisto klasična polenta, ampak so vabljive kroglice iz polente z dodatkom posebne začimbe, ki krepi spomin.
Preberi večZapečene tortilje z zelenjavno-mesnim nadevom so odlično kosilo, lahko pa so tudi priročna in okusna večerja za obiske. Pripravimo jih
Preberi večTestenine z morskimi sadeži sem pripravila v malo drugačni obliki, za vse ljubitelje morskih plodov. V pripravi pričujočih testenin sem
Preberi večŠe en način, kako porabiti sveže bučke ter pripraviti odlično nizkokalorično kosilo ali večerjo, so bučna gnezda s šunko in
Preberi večBučke so odlična in nizkokalorična zelenjava, ki se lahko zaradi zelo blagega okusa, mešajo skoraj z vso ostalo hrano. Njihova
Preberi večPoleti, ko imamo na voljo ogromno zelenjave, včasih že nimamo več idej, kaj še narediti iz nje. Mi imamo idejo
Preberi večBučkini polpeti po tem receptu so rahli zaradi bučk, z okusom po šunki in siru, ki sta dodana. So nasitni
Preberi večTole rižotko lahko jemo kot glavno jed ali pa kot prilogo. V vsakem primeru se nam bo po ustih razlezel
Preberi večEnolončnice so priljubljene, okusne jedi in hkrati enostavne za pripravo, saj že samo ime pove, da se vse pripravlja in
Preberi večNežni piščančji zrezki v kremasti in aromatični mascarpone omaki vas bodo prepričali s svojim odličnim okusom. Priprava te jedi je
Preberi večItalijanska krepka mineštra – minestrone zaradi sestavin, ki jih uporabimo, spada bolj pod mineštre kot pod juhe. Pri pripravi uporabljamo
Preberi večVegi polnjene paprike kuhane v paradižnikovi omaki, pri katerih meso zamenjamo za čičeriko, lečo in rdeči fižol. Božansko dobro vegetarijansko,
Preberi več