Bobiči z govejim mesom in vodnimi žličniki
Bobiči z govejim mesom in vodnimi žličniki so poznana istrska enolončnica na žlico, prijetnega sladkobnega okusa, ki jo lahko pripravimo
Preberi večBobiči z govejim mesom in vodnimi žličniki so poznana istrska enolončnica na žlico, prijetnega sladkobnega okusa, ki jo lahko pripravimo
Preberi večTelečja pečenka, ki je pečena v pečici z naravno omako, je nežnega okusa in z njo si lahko sestavimo zdrav
Preberi večKaj z govedino iz juhe, ki nam ostaja? Odlična ideja so polpeti narejeni iz kuhane govedine in bučk, ki so
Preberi večRižota s piščancem po vrtnarsko je izjemno okusna jed z veliko zelenjave, ki je lahko sveža ali zamrznjena, v kombinaciji
Preberi večMorski sadeži v omaki so okusni in so prava poslastica za ljubitelje morske hrane, z vonjem po morju, ki nas
Preberi večSardelice v koruzni moki so slastne, hrustljave in zelo enostavne za pripravo. Sardele so kulinariki zelo cenjene, saj so hitro
Preberi večKremaste testenine s hmeljevimi vršički so z blago grenkobo kot nalašč za ljubitelje piva s karakterjem. Jed ni samo dobrega
Preberi večRibja pašteta za pet zvezdic iz sestavin, ki so v vsakem domu vedno na zalogi. Pripravljena v desetih minutah, naredite
Preberi večZelenjavni polpeti brez jajc in moke so nežni in okusni, v njih pa se skriva veliko dobrega in koristnega za
Preberi večTelečji zrezki v naravni omaki so okusni z mehkim telečjim mesom, omaka pa kremasta z nežnim okusom po sestavinah, ki
Preberi večPečene bučne rezine, ki imajo zaradi dodane sladke smetane sladkoben okus, lahko pripravimo za kosilo ali večerjo, v vsakem primeru
Preberi večMorsko žabo (spako) oziroma njen repni del uvrščamo med prvorazredne ribe; meso je belo in mehko z nežnim okusom po
Preberi večZeljne krpice s polnozrnatimi metuljčki so okusna, lahka jed, ki ima rahel okus po zelju in dodanih začimbah. Zeljne krpice
Preberi večDušeno sladko rdeče zelje jem šele zadnjih nekaj let – ja, včasih marsičesa nisem želela jesti, čeprav so mi starši
Preberi večZelje je že stoletja prisotno v naši kulinariki. Sploh v zimskih mesecih je pogosteje na naših jedilnikih. Sama sicer nisem
Preberi večSpet mi je ‘padel cuker’ in ničesar ni bilo v hladilniku oziroma v omari. Odprla sem predal in gledala vse
Preberi večVsi poznamo krompirjev pire, ki se velikokrat postreže kot priloga raznim zrezkom v omaki. Nič manj okusnejša, pa vendar veliko
Preberi več