Aromatični čebulni kruhki
Aromatični čebulni kruhki so zelo okusen prigrizek, polnega okusa. Lahko jih jemo same kot samostojen prigrizek ali malico, odlično pa
Preberi večUživajte v vonju in okusu domačega kruha! Kategorija “Slastni kruh” ponuja recepte za klasični beli kruh, polnozrnate različice, bagete, focaccie in še več. Naučite se osnov peke ali preizkusite nove tehnike za popoln rezultat. Ne glede na to, ali imate raje hrustljavo skorjo ali mehko sredico, tukaj najdete vse, kar potrebujete za peko kruha, ki bo navdušil.
Aromatični čebulni kruhki so zelo okusen prigrizek, polnega okusa. Lahko jih jemo same kot samostojen prigrizek ali malico, odlično pa
Preberi večSladek kruh je mehka, zračna, puhasta sladica, zelo podobna buhtljem. Testo je sestavljeno iz osnovnih sestavin, torej moke, masla, sladkorja,
Preberi večPreprosti čemaževi kruhki vas bodo navdušili, saj so okusni in zelo mehki. Narejeni so hitro, vsebujejo le nekaj sestavin, med
Preberi večDomače žemljice so pika na i slastnemu zajtrku, ko se za mizo razvaja cela družina. Imajo rahlo hrustljavo skorjico, sredica
Preberi večNajboljši občutek je, ko kuhinja zadiši po toplem domačem kruhu, kajne? Ko pa je ta kruh še zdrav, narejen iz
Preberi večPred vami je preprost recept za slastne lchf burger kruhke, za katere ni potrebno veliko sestavin. Po strukturi so polni
Preberi večMešani kruh z orehi je tako slasten kruh, da ga vsakič spečem najmanj dve štručki, saj ena prehitro izgine. Sestavljen
Preberi večSladek kruh z rozinami je različica kruha, ki je za razliko od “klasičnega kruha”, kateri je na našem jedilniku vsak
Preberi večIzredno mehki šarkelj kruhki, ki so hitro narejeni in hitro pečeni ter jih tako lahko postrežemo kadarkoli še tople. Pri
Preberi večSlasten recept za toast kruh, vam resnično obljublja slastne rezine mehkega in slastnega kruha. Zaradi posebne peke v vodni kopeli
Preberi večLepinje s semeni so odlična izbira za pripravo sendvičev, ne glede na to kaj damo vanje. So zelo okusne in
Preberi večPirine bombetke brez kvasa so majhni hlebčki “zbitega” oziroma kompaktnejšega kruha, ki so zelo nasitni, zato jih imamo za dolgo.
Preberi večZarolana sirova štruca je kruh s hrustljavo skorjo in mehko, nežno sirovo sredico. Za razliko od klasičnih sirovih štručk, ki
Preberi večDecembrsko omamno dišeči, rahlo sladkasti – a ne preveč in božansko dobri. To so prijazni Miklavževi parklji, ki če ne
Preberi večČeprav menim, da ga ni čez kruh, ki ga zamesimo z rokami, mi kruhomat vseeno kdaj pa kdaj pride prav
Preberi večKako narediti rogljičke z veliko nadeva (sladkega ali slanega) in da le ta med peko ne bi “ušel” iz notranjosti?
Preberi večBel kruh z drožmi je rahel, dišeč kruh, vzhajan s pomočjo doma pripravljenih droži ali divjega kvasa, za pripravo ne
Preberi več