Tortilja pica na hitro
Tortilja pica na hitro je hrustljava večerja, ki jo pojemo brez slabe vesti. Namesto kvašenega testa za pico preprosto uporabimo
Preberi večTortilja pica na hitro je hrustljava večerja, ki jo pojemo brez slabe vesti. Namesto kvašenega testa za pico preprosto uporabimo
Preberi večKozice ali gamberi so manjši kot škampi in imajo tudi manj izrazit okus. So lepe rjavo rožnate barve in pogled
Preberi večŠpinačne palačinke s tuno in rukolo so slasten brezmesni obrok, ki se ga zaradi enostavne priprave lahko lotijo tudi začetniki.
Preberi večV primeru, ko vam zmanjka kruha in se vam res ne ljubi iti v trgovino, si privoščite slane puhaste kruhke,
Preberi večRižev narastek običajno vsebuje rozine in naribana jabolka za sočnost. Ta recept pa vsebuje prvo spomladansko sadje: češnje in jagode,
Preberi večJajca so odličen vir beljakovin, vitaminov, mineralov in zdravih maščob. Pripravimo si jih lahko na nešteto načinov, z nešteto prilogami.
Preberi večPoznate avokado? Je sadež, dobro znan po svojih hranilnih snoveh, bogat z vlakninami, beljakovinami. Vsebuje pa tudi veliko mononenasičenih maščob.
Preberi večKoruzno krompirjevi žganci so nasitna stara kmečka jed, ki je sladko slanega okusa, ki je zelo prijeten. Pa tudi njihov
Preberi večPolnjene pečene bučke so poslastica današnjega časa, ko bučke v kulinariki spet dobivajo veljavo in jih gospodinje, ki so iznajdljive
Preberi večLedvice v omaki so slastna jed, ki jo cenijo gurmani in vsi, ki veliko vedo o kakovostni in izvrstni hrani.
Preberi večMlečni gres na hitro lahko pripravimo za zajtrk, kosilo ali večerjo. Pri nas ga naredimo običajno takrat, ko nimamo veliko
Preberi večZelenjava iz pečice vsebuje veliko slastnih okusov in arom. Z njo zaužijemo veliko mineralov in vitaminov, ker zaradi pečenja ostanejo
Preberi večNarastek iz krompirja in ohrovta je lahko samostojni obrok ali dodatek mesnim jedem. Ohrovt je poznan po tem, da vsebuje veliko
Preberi večSkutni praženec je nežen, rahel in se v ustih kar topi. Prelit s toplo ribezovo omako je popolna kombinacija sladko-kislega.
Preberi večPolnozrnate testenine s satarašem si pripravimo, ko nimamo časa na pretek in, ko si zaželimo zdrav bolj lahek obrok. Polnozrnate
Preberi večPijana hrenovka je prava specialiteta, čeprav je priprava povsem preprosta. Spada med tople prigrizke, ki jih postrežemo kot predjed k
Preberi večBrstični ohrovt, je lahko zelo okusna priloga, na tak ali drugačen način. Tokrat pripravimo gratiniran brstični ohrovt, katerega lahko jemo
Preberi več