Pražena čebula v masti
Pražena čebula v masti je shranek, ki si ga pripravimo takrat, ko nam začne doma shranjena čebula gniti, postane mehka
Preberi večPražena čebula v masti je shranek, ki si ga pripravimo takrat, ko nam začne doma shranjena čebula gniti, postane mehka
Preberi večDomači bučni rezanci imajo okus po oreščkih, kar je na jedilniku lahko nenavadna popestritev. Posebni pa so tudi zaradi velike
Preberi večOcvirke in mast iz pečice lahko pripravimo tudi sami doma, okus pa lahko izboljšamo z dodano čebulo, lovorjem in solimo
Preberi večNov tedenski jedilnik za teden od 13. 1. – 19. 1. 2020. Tokratni tedenski jedilnik je že 90. po vrsti.
Preberi večDobro smo že zakorakali v novo leto in pred nami je nov, delovni teden za katerega vam želimo, da bo
Preberi večŠe zadnjič v tem letu pozdravljeni v novem tednu in vabljeni k branju tedenskega jedilnika. Tokrat je zanj poskrbela Nina
Preberi večKako pravilno skuhamo mehko kuhano jajce, da je ravno prav mehko, da lahko vanj namakamo košček kruha? Ker je tukaj
Preberi večPozdravljeni v praznični teden. Božič je tik pred nami in nekatere med vami čakajo prosti dnevi. Želimo vam, da bi
Preberi večVčasih nimamo pravega odgovora, zakaj nam piškoti niso uspeli, čeprav smo se okvirno držali recepta. So se med peko preveč
Preberi večRibana kaša se pri nas, navadno, ni ravno veliko jedla. Kupljena, je bila vedno nekako brez pravega okusa in precej
Preberi večLep ponedeljkov pozdrav želimo. Tokrat se vam v tedenskem jedilniku svojimi predlogi predstavlja Leonora. Pa si kar poglejmo kaj predlaga
Preberi večPozdravljeni v novem tednu in novem tedenskem jedilniku. Tokratni jedilnik je sestavljen z jedmi, ki jih je pripravila avtorica, ki
Preberi večKisanje repe je najstarejši način shranjevanja repe, ki vsebuje veliko vitaminov in mineralov, s katerimi krepimo svoj obrambni sistem, še
Preberi večZa sušenje bučk in buč se odločimo takrat, ko opazimo, da so začele gniti in v zamrzovalni skrinji ni več
Preberi večPozdravljeni v decembru. V tem tednu je v tedenskem jedilniku z vami Irena Franić, ki je prava ljubiteljica okusne, a
Preberi večMarmelada iz celih mandarin je okusna in zelo aromatična domača marmelada, ki polepša jutranji obred – zajtrk. Najbolje je, da
Preberi večRumena koleraba je rastlina, ki jo v kulinariki uporabljamo za začimbo in tudi za pripravo raznih juh, enolončnic, minešter in
Preberi več