Robidova marmelada
Robidova marmelada je zelo okusna in v kulinariki zelo zaželena, saj iz nje lahko pripravimo čudovite slaščice ali pa jo
Preberi večRobidova marmelada je zelo okusna in v kulinariki zelo zaželena, saj iz nje lahko pripravimo čudovite slaščice ali pa jo
Preberi večOlupljen paradižnik običajno potrebujemo, ko pripravljamo sataraš, omake iz zelenjave ali kot dodatek k mesnim omakam. Malce za šalo, malce
Preberi večDomače grozdje ima svojo posebno, odlično aromo, zato si le naredimo nekaj grozdne marmelade in jo shranimo za hladne zimske
Preberi večDnevi in tedni kar hitijo mimo nas in tako smo že dodobra zakorakali v oktober. V tem tednu med 7.
Preberi večTokratni tedenski jedilnik je obarvan z zanimivimi jedmi in (morda) nenavadnimi kombinacijami, ki prijetno presenetijo in pobožajo brbončice. Za njih
Preberi večPrvi jesenski dan je s seboj prinesel ponedeljek in z njim nov tedenski jedilnik. Tokrat mu je svojo noto navdahnila
Preberi večPozdravljeni v novem tednu, kjer na vprašanje kaj kuhati ponovno odgovarjamo z OblizniPrste tedenskim jedilnikom. Za predloge v tem tednu
Preberi večPri marmeladah rada vse bolj eksperimentiram. Včasih se posreči, včasih ne. Tokrat se je vsekakor posrečilo in nastala je okusna
Preberi večMarsikdo bi pomislil, da trdo kuhana jajca pa res zna skuhati vsak, a temu ni tako. Počene lupinice, premalo ali
Preberi večPeteršilj za začimbo je nepogrešljiv v naših kuhinjah in med drugim, zaradi svojega vonja okusa pa tudi sestave, velja za
Preberi večSataraš je hitro pripravljena jed, odličnega okusa, ki si jo svežo pripravljamo celo poletje in jesen. Zakaj pa si sataraša
Preberi večIn smo že dodobra zakorakali v september, kljub temu naš tedenski jedilnik še vedno malce diši po poletju. Le pokukajte,
Preberi večKadar je domačega paradižnika v izobilju, je najbolje narediti paradižnikovo mezgo za ozimnico. Kako jo pripraviti, da bo odličnega okusa
Preberi večOrigano je začimba, ki je vsestransko uporabna. Brez origana si ne predstavljamo pice, dopolnjuje tudi okus jedem s paradižnikom, juham
Preberi večMešana solata za ozimnico, ki je pasterizirana, nam popestri jedilnik v obdobju, ko nimamo na razpolago sveže zelenjave, zato jo
Preberi večDo fig nisem gojila neke posebne ljubezni in vedno sem imela le nekaj suhih na rezervi, če bi kdo imel
Preberi večPa je zopet tu september. Upamo, da ste imeli lepo poletje in, da je pred nami še veliko lepih, toplih
Preberi več