Zamrzovanje marelic za ozimnico
Zamrznjene marelice za ozimnico so shranek, ki je zelo dobrodošel v letnih časih, ko marelice ne zorijo, mi pa imamo
Preberi večZamrznjene marelice za ozimnico so shranek, ki je zelo dobrodošel v letnih časih, ko marelice ne zorijo, mi pa imamo
Preberi večKo je sezona češenj in če je letina bogata, smo zelo veseli, saj lahko te svetleče, žametno rdeče in zapeljive
Preberi večVse rajši kombiniram različne okuse, tako sem tudi tokrat kombinirala in sicer meliso in malino v krasen, osvežujoč sirup melisa
Preberi večZamrznjene češnje s peclji si za ozimnico shranimo v času, ko je češenj v izobilju. Zamrznjene češnje, ki jih zamrznemo
Preberi večTakrat, ko je čas rdečih redkvic, nam marsikdaj ostajajo v večjih količinah. Zato jih vložimo v kis z začimbami in
Preberi večPonedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam želi ekipa Oblizniprste!
Preberi večSušene peclje češenj, ki jih shranimo, uporabljamo samostojno ali za dodajanje različnim mešanicam čajev, ki jih pijemo kot del prehrane
Preberi večBezgov sirup z jagodami je odličnega okusa. Najprej okusimo bezeg, nato sladkaste jagode, ki okus še poživijo. Bezgove cvetove moramo
Preberi večImejte prekrasen teden! Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam želi ekipa Oblizniprste!
Preberi večPosušena jušna zelenjava brez dodane soli je kvaliteten, enostavno pripravljen shranek za ozimnico, ki ga uporabljamo za pripravo vseh vrst
Preberi večKuhan slan krompir v kosih lahko ponudimo kot prilogo različnim zelenjavnim in mesnih jedem, iz njega lahko tudi pripravimo okusne
Preberi večLepo pozdravljeni v novem tednu. Naj bo uspešen in prijeten ter kulinarično pestro obarvan. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Preberi večKo ne veste kaj kuhati, je naš tedenski jedilnik le klik stran. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober
Preberi večLimonino lupino, ki jo pripravimo in shranimo kot začimbo, uporabimo za aromo in okus pri pripravi različnega peciva in tudi
Preberi večPa je tu. Naš, lahko bi rekli kar jubilejni tedenski jedilnik, saj je 100. po vrsti. Hvala, ker naše tedenske
Preberi večLepo pozdravljeni v novem tednu. Le kaj nam bo prinesel? Želimo vam, da same prijetne reči. Mi pa vam, kot
Preberi večV spomladanskem času, ko je čemaža v izobilju in, če poznamo rastišče si s sprehodom v naravi naberemo to rastlino,
Preberi več