Ocvrti veliki peresniki polnjeni z mocarelo in tuno
Ocvrti veliki peresniki polnjeni z mocarelo in tuno so prava kulinarična specialiteta. V bistvu spominjajo na kanelone, vendar malo drugače.
Preberi večOcvrti veliki peresniki polnjeni z mocarelo in tuno so prava kulinarična specialiteta. V bistvu spominjajo na kanelone, vendar malo drugače.
Preberi večSardele sodijo med zelo zdrave ribice, ker vsebujejo številne vitamine, minerale ter zdrave maščobe omega 3. Imajo izredno nežno meso,
Preberi večZa to kako na hitro pripraviti okusna in sočna piščančja krilca ob katerih se boste sladko oblizovali je recept čisto
Preberi večSvinjska krača je med gurmani zelo priljubljena in jo, tako kot telečjo, pripravijo na več načinov. Jaz sem se odločila,
Preberi večOmaka za testenine z bučkami in paradižnikom poskrbi za svežino in sočnost obroka. Ponudite jo lahko poleg poljubnih testenin, tortelinov,
Preberi večPisani kruhovi cmočki so nadgradnja klasičnih kruhovih cmokov. Saj veste, običajno jih pripravimo takrat, ko je treba porabiti “star” kruh
Preberi večRada imam enostavne in hitro pripravljene jedi, ki pa so hkrati bogatega okusa. Ena takšnih je tudi ta – piščančji
Preberi večSte že naveličani pripravljati in jesti običajne ocvrte puranje zrezke ali pa puranje zrezke v omaki? Potem morate poskusiti to,
Preberi večVelikokrat se zgodi, da skuhamo preveč bolonjez omake, nato del te zamrznemo. Kako jo ponovno uporabiti, da bi bila jed
Preberi večKoruzna polenta s sušenimi jurčki in jajčevcem je jed polnega okusa in bogate arome. Pripravljena na ta način je primerna za
Preberi večŠe ena izmed izmed tistih nostalgičnih, ki nas spomni na otroštvo. Jed, ki najbolj paše prav v zimskih mesecih. Če
Preberi večPenasti žličniki si zaslužijo takšno ime, ker so resnično takšni kot pena. Imajo zelo rahlo in penasto strukturo. Najbolj primerni
Preberi večPohanega piščanca vsi dobro poznamo. Zakaj ga ne bi pripravili v nekoliko drugačni različici, ki mu da še posebej hrustljavo
Preberi večČe imate le tri ključne sestavine – sipo, krompir in grah, lahko pripravite povsem preprosto, vendar zelo okusno in nevsakdanje
Preberi večPiščančji paprikaš je okusna jed, poleg katere lahko postrežemo vedno drugačno prilogo in tako dobimo vsakič malce drugačno jed. Poleg
Preberi večMakronflajš, saj veste dušeno meso na rdeči omaki in pomešano z makaroni, mmmm … Jed sem hotela poimenovati lepo, po
Preberi večRiž je priljubljeno živilo, ki ga pogosto pripravljamo tudi v domačih kuhinjah. Običajno ga pripravimo kot prilogo ali rižoto, le
Preberi več