Cvetačni narastek s proseno kašo in slanino
Cvetačni narastek s proseno kašo in dodatkom slanine je še ena v vrsti okusnih, samostojnih jedi, ki jim imamo pri
Preberi večCvetačni narastek s proseno kašo in dodatkom slanine je še ena v vrsti okusnih, samostojnih jedi, ki jim imamo pri
Preberi večŠe ena jed, ki sem si jo neizmerno zaželela. Razbijala sem si glavo, kako naj si pripravim pojedino, brez da
Preberi večOcvrte lisičke so zelo okusne in so enostavne za pripravo ter lahko nadomestijo meso pri kosilu. Ponudimo jih lahko po
Preberi večTudi če niste ljubitelji zelenjave in ste mnenja, da bučke ne sodijo na krožnik, vas bo ta recept prepričal. Zlato
Preberi večJagenjček v obari, je okusno kosilo iz mesa mladih jagenjčkov – jagnjetine, ki je najbolj okusno pri starosti 4 –
Preberi večMeso zajčka najbrž ni zelo pogosto na našem jedilniku, vendar, ko enkrat toliko pride na vrsto, si ga želimo pripraviti
Preberi večZrezki v smetanovi omaki z bučkami in šparglji so tista jed, ki se je ne branimo, saj nam je všeč
Preberi večRdeča pesa, gomoljna zelenjava za katero nam pogosto povsem zmanjka idej kako bi jo lahko pripravili. Tako jo najpogosteje kar
Preberi večLignji so darovi morja in nam prijetno popestrijo jedilnik. Pripravimo jih lahko na več načinov, od hrustljavo zapečenih, polnjenih, na
Preberi večGratinirane palačinke lahko naredite slane ter jih poljubno nadevate (sir, šunka, mleto meso, zelenjava …) ali pa sladke in jih
Preberi večVampi po tržaško so ob govejem golažu še zmeraj pogosto na jedilniku gostinskih lokalov, ki se nahajajo ob transportnih poteh.
Preberi večKoper je začimbna rastlina zanimivega vonja, ki ga skoraj izključno uporabljamo pri vlaganju kumaric. To dišečo rastlino pa lahko uporabimo tudi pri
Preberi večKrompirjeva zloženka z gobami je nasiten samostojni obrok primeren za vse letne čase. V poletno jesenskem času si obrok pripravimo
Preberi večPiščanca z gorgonzolo si lahko pripravimo med delovnim tednom kot hitro kosilo ali večerjo, brez zadržkov pa ga lahko ponudimo tudi na bolj
Preberi večTisti, ki spremljate moje recepte veste, da pri meni brez ajdove kaše ne gre. Rada jo imam na najrazličnejše načine,
Preberi večPerutnina je v kulinariki zelo pogosto na jedilniku, saj jo lahko pripravimo na več načinov in nam tako popestri jedilnik,
Preberi večSte se že kdaj znašli v situaciji, ko ste si zaželeli pohanega piščanca, pa se vam res ni dalo kuhati?
Preberi več