Gratinirani tortelini
V pečici gratinirani tortelini so preliti s slastno omako in imajo hrustljavo skorjico. Priprava je hitra in enostavna, zato so
Preberi večV pečici gratinirani tortelini so preliti s slastno omako in imajo hrustljavo skorjico. Priprava je hitra in enostavna, zato so
Preberi večGobova enolončnica iz gob, ki so nabrane v slovenskih gozdovih, je res okusen obrok. Mimogrede, slovenski gozdovi so bogati z
Preberi večPo odkritju recepta za cvetačni riž, kateri nas je povsem navdušil in sicer iz več razlogov, ker je brez ogljikovih
Preberi večCvetača je pravi fenomen, kajti iz nje je moč pripraviti vse od enostavnih do malo zahtevnejših jedi. Lahko jih uporabimo
Preberi večŠpageti po morsko nam še posebej zadišijo, ko je zunaj toplo vreme in nam misli uhajajo na morje. Razveselili se
Preberi večSojina omaka z jajcem je zanimiv kulinarični dodatek, ki ga običajno dodamo h kitajskim rezancem, kuhanemu rižu ali k solati.
Preberi večPri nas doma smo vsi veliki ljubitelji sira, predvsem poltrdega. Eden od načinov njegove priprave je tudi ta, da ga
Preberi večOcvrti kalamari so ena izmed jedi, ki jih imam zelo rada. Hrustljavi kalamari z omako in prilogo po okusu so
Preberi večČešnjevi cmoki iz skutnega testa so okusen obrok, ki ga pripravimo, da bi razvajali svoje najdražje in sebe. Skutno testo
Preberi večZelenjavni riž s piščancem iz pečice je nekaj, kar morate poskusiti. Z jedjo ni veliko dela, tako da jo priporočam
Preberi večZdrobovi ocvrtki so enostavna, hitro pripravljena priloga, ki se poda k raznovrstnim glavnim jedem in omakam. Zdrobove ocvrtke lahko zamrznemo.
Preberi večGojene gobe šampinjoni so zelo nežnega in blagega okusa, zato pri njihovi uporabi uporabimo domišljijo in jim z dodatki čim
Preberi večTelečja rebra na posteljici iz zelenjave so poslastica, ki jo z veseljem uživamo, saj dobimo apetit že samo s pogledom
Preberi večMalinca, polna shramba zdravja tokrat predstavlja enostaven recept za bučkin narastek. Lahki bučkin narastek za vse ljubitelje bučk. Lahko ga
Preberi večŠpageti iz bučk so malce drugačni špageti, saj so narejeni iz bučk. In, ko špagetom iz bučk dodamo še paradižnik
Preberi večRezanci s sojino omako in arašidi dišijo po Aziji, pravzaprav po Kitajski kuhinji. Recept pa je takšen, da vam dopušča
Preberi večZelenjavni cmoki so moja različica kitajskih cmokov. Testo je narejeno iz pirine moke in mineralne vode in, ker zelenjavni cmoki
Preberi več