Naredimo govejo juho še bolj slastno
Prihaja jesenski čas in s tem tudi stara dobra goveja juha. Če vašo govejo juhico želite narediti še bolj slastno in bistveno izboljšati njen okus, predlagam da sledite tem nasvetu.
Kaj potrebujemo, da goveji juhi izboljšamo okus?
Od pripomočkov le nož za rezanje in štedilnik z električno kuhalno ploščo. In katera sestavina nam pomaga izboljšati okus goveje juhe? Čebula.
Postopek:
Olupimo samo prvi sloj čebulne lupine, operemo jo, posušimo in prerežemo na pol.
Tako očiščeno in prerezano čebulo postavimo na eno od segretih plošč električnega štedilnika.
Pustimo, da se zapeče z ene nato pa še z druge strani. Odstranimo z plošče in dodamo goveji juhi na začetku kuhanja.
Ko je juha gotova jo precedimo. Goveja juha bo zaradi dodatka pečene čebule, ki se je ob govejem mesu vseskozi kuhala odličnega okusa.
Poskusite, ne bo vam žal.