Naredimo govejo juho še bolj slastno
Print Friendly, PDF & Email

Prihaja jesenski čas in s tem tudi stara dobra goveja juha. Če vašo govejo juhico želite narediti še bolj slastno in bistveno izboljšati njen okus, predlagam da sledite tem nasvetu.

Naredimo govejo juho še bolj slastno

Kaj potrebujemo, da goveji juhi izboljšamo okus?

Od pripomočkov le nož za rezanje in štedilnik z električno kuhalno ploščo. In katera sestavina nam pomaga izboljšati okus goveje juhe? Čebula.

Postopek:

Olupimo samo prvi sloj čebulne lupine, operemo jo, posušimo in prerežemo na pol.

Naredimo govejo juho še bolj slastno

Tako očiščeno in prerezano čebulo postavimo na eno od segretih plošč električnega štedilnika.

Naredimo govejo juho še bolj slastno

Pustimo, da se zapeče z ene nato pa še z druge strani. Odstranimo z plošče in dodamo goveji juhi na začetku kuhanja.

Naredimo govejo juho še bolj slastno

Naredimo govejo juho še bolj slastno

Ko je juha gotova jo precedimo. Goveja juha bo zaradi dodatka pečene čebule, ki se je ob govejem mesu vseskozi kuhala odličnega okusa.

Poskusite, ne bo vam žal.

Ocena:
Skupaj: 3 Povprečno: 5]

Dodaj odgovor