Kokošja juha z zdrobovimi cmoki in pečena kokoš
Če imate možnost dobiti domačo kokoš lahko iz nje pripravite odlično kokošjo juho z zdrobovimi cmoki in pečeno kokoš hkrati – kar kompletno kosilo.
Preberi večČe imate možnost dobiti domačo kokoš lahko iz nje pripravite odlično kokošjo juho z zdrobovimi cmoki in pečeno kokoš hkrati – kar kompletno kosilo.
Preberi večPredstavljam vam recept za juho, ki bi jo jedli še kralji. Njen okus nas popelje v svet kulinaričnih doživetij. Za
Preberi večBučna juha je lahek in okusen obrok. Obožujejo jo otroci in tudi starejši. Je nizkokalorična juha za ljudi, ki želijo
Preberi večKisla juha je že skoraj obvezna jed na praznovanjih in porokah, odlično pa se prileže tudi dan po težki noči,
Preberi večJuha iz sladkega krompirja je kremasta, nasitna, rahlo sladkega okusa in prijetno ogreje. S kosom ali dvema opečenega kruha bo krasna
Preberi večDoma pripravljene zelenjavne juhice so super. Enostavne za pripravo, ne vzamejo nam veliko časa in tako zelo okusne so. Imajo
Preberi večJuhe so tako zelo enostavne za pripravo, njihov okus pa poln. Takšna je tudi korenčkova juha z ingverjem. Najprej se
Preberi večPorova juha skuhana v 10 minutah je okusen topel obrok za dni, ko se nam mudi. Radi jo imajo otroci
Preberi večKorenčkova juha z zdrobom je prijetno sladkega okusa, čudovite oranžne barve in zelo preprosta za pripravo. Za pripravo korenčkove juhe
Preberi večBuče so kraljice jeseni. Ponujajo se nam v različnih sortah, večinoma vse pa so primerne za pripravo preproste bučne juhe
Preberi večLetos mi je precej pridelka na vrtu uničila toča, me je pa proti koncu poletja na njem razveselilo nekaj glav
Preberi večŽe od malega sem nora na juhe. Takšne in drugačne. Danes sem se odločila za paradižnikovo. Predstavljam vam svojo najljubšo
Preberi večLeča je prepogosto po krivici spregledano živilo. Je namreč pravo super živilo, saj vsebuje veliko beljakovin, vlaknin in mineralov. Jaz
Preberi večGazpacho je hladna presna juha, značilna za Španijo, predvsem Andaluzijo. Pripravljena je iz sveže zelenjave in postrežena hladna. Je izredno
Preberi večBlitva se zdi kar nekoliko zapostavljena zelenjava, čeprav se ji s tem dela krivica. Je namreč bogata z vitaminom K,
Preberi večGrahova juha je kremasta in sladko slana, lahko jo jemo kakor enolončnico, ali pa kakor juho pred glavno jedjo, razlika je
Preberi večPrežganka je okusna, dišeča, kremasta juha z okusom po kumini in lovorju. Enostavna za pripravit in tudi časa nam ne
Preberi več