Gosta čemaževa juha
Gosta čemaževa juha je dobra, malce ostrejša juha, ki jo pripravljamo spomladi, ko v naravi nabiramo čemaž. Glavni sestavini sta
Preberi večGosta čemaževa juha je dobra, malce ostrejša juha, ki jo pripravljamo spomladi, ko v naravi nabiramo čemaž. Glavni sestavini sta
Preberi večToskanska ribja juha je brezmesna jed na žlico z morskimi sadeži, ne obteži želodca in je poleg tega zelo dobra.
Preberi večVranični žličniki so zelo okusni, s sladkobnim okusom in jih v kulinariki današnjega časa zelo redko pripravijo. Vranica je drobovina,
Preberi večZlata prežganka je dobila ime po kurkumi, ki ima čudovit okus in barvo in poskrbi za čudovito zlato rumeno juho,
Preberi večPoznate topinambur? Ste ga že kdaj uporabili v jedeh? To je ameriški krompir, nekateri ga poznajo tudi pod imenom laška
Preberi večJetrne žličnike pripravimo takrat, ko imamo na zalogi čisto juho, ki je lahko goveja, zelenjavna, kokošja ali iz prekajenega mesa.
Preberi večPorova juha s korenčkom je jed, ki jo lahko pripravimo v 15 minutah. Zato je odlična za pripravo ko sem
Preberi večBučna juha iz hokaido ali muškatne buče je zelo okusna in nasitna predjed. Če pa dodamo še kislo smetano ali
Preberi večČesnova juha z rakci je aromatična, kremna juha, v katero sem se zaljubila na ˝prvo žlico˝. Navdih sem dobila v
Preberi večSuho juho z ješprenjem si pripravimo takrat, ko nam pri kuhanju suhih mesnih izdelkov ostane čudovita juha, ki je delno
Preberi večDobra, kremna korenčkova juha, pri kateri uporabimo krompir za zgoščevanje in kremast okus ter videz. Odlična in zdrava predjed. Pripomočki
Preberi večLeča je pri nas kar malo zapostavljena stročnica. Vsebuje veliko beljakovin, mineralov ter vlaknin, zato bi morala biti večkrat prisotna
Preberi večParadižnikova juha z ribano kašo je okusna sladko slana juha, ki je hitro pripravljena in vsebuje veliko koristnih sestavin, ki
Preberi večŽemljevi žličniki so rahli, hitro pripravljeni in zelo okusni, pripravimo jih za različne čiste juhe ali pa za mineštre in
Preberi večBožanska cvetačna juha, katero sem delala prvič, a zagotovo ne zadnjič. Še dobro, da sem si vse sestavine zapisovala, kajti
Preberi večRibano kašo lahko pripravite iz različnih vrst moke, dodate pa lahko tudi zelišča in začimbe. Dajte prosto pot svoji kuharski
Preberi večŽelite pravo gurmansko paradižnikovo juho z božanskim okusom po paradižnikih? Potem bo ta recept pravi za vas. Skrivnost tega res
Preberi več