Ruska zeljnata juha šči
Ruska zeljnata juha šči je zaradi kislega zelja rahlo kiselkastega okusa. Juha prijetno deluje na naše telo in nas pogreje,
Preberi večRuska zeljnata juha šči je zaradi kislega zelja rahlo kiselkastega okusa. Juha prijetno deluje na naše telo in nas pogreje,
Preberi večVeliko gospodinj se ne upa lotiti priprave čajote, saj jih prestrašijo njene bodice. Sicer poznamo tudi čajote brez bodic, a
Preberi večZelo rada nabiram gobe in iz njih pripravim dobrote kot so omaka za testenine, rižota ali seveda dobra kremna gobova
Preberi večPorova kremna juha je sladko slana, z dodano kislo smetano, ki ji poživi okus in jo naredi žametno. Por, je
Preberi večKremna paradižnikova juha je najslajša, če jo pripravljamo poleti, ko je sezona paradižnikov. Takrat so sočni in najbolj aromatični. Dodatno
Preberi večEnolončnica s krompirjem in stročjim fižolom vsebuje dve vrsti krompirja: navadnega in sladkega. Ko je slednji skuhan, izgleda kot korenček,
Preberi večŠpargljeva kremna juha s krompirjem je juha, ki je zelo enostavna za pripravo in jo lahko pripravimo v 30 minutah.
Preberi večJuha iz kopriv je enostavna, zdrava jed na žlico s svojevrstnim okusom. Gotovo vsakemu ne odgovarja, najlažje jo bi opisala
Preberi večRegratova juha je okusna zelenjavna juha, ki ima rahlo sladkobno grenak okus, ki je odvisen tudi od starosti regrata, grenkobo
Preberi večCvetača je izredno bogata s hranilnimi snovmi in sodi med lahko in lažje prebavljivo hrano. Snežne bele glavice cvetače so
Preberi večGosta čemaževa juha je dobra, malce ostrejša juha, ki jo pripravljamo spomladi, ko v naravi nabiramo čemaž. Glavni sestavini sta
Preberi večToskanska ribja juha je brezmesna jed na žlico z morskimi sadeži, ne obteži želodca in je poleg tega zelo dobra.
Preberi večVranični žličniki so zelo okusni, s sladkobnim okusom in jih v kulinariki današnjega časa zelo redko pripravijo. Vranica je drobovina,
Preberi večZlata prežganka je dobila ime po kurkumi, ki ima čudovit okus in barvo in poskrbi za čudovito zlato rumeno juho,
Preberi večPoznate topinambur? Ste ga že kdaj uporabili v jedeh? To je ameriški krompir, nekateri ga poznajo tudi pod imenom laška
Preberi večJetrne žličnike pripravimo takrat, ko imamo na zalogi čisto juho, ki je lahko goveja, zelenjavna, kokošja ali iz prekajenega mesa.
Preberi večPorova juha s korenčkom je jed, ki jo lahko pripravimo v 15 minutah. Zato je odlična za pripravo ko sem
Preberi več