Obloženi kruhki z lososom in kozjim camembertom
Print Friendly, PDF & Email

Za praznično predjed ob šampanjcu lahko na hitro pripravite odlične obložene kruhke z lososom in kozjim camembertom. Majhni obloženi kruhki bodo kot grižljajčki pred prazničnim napitkom poskrbeli, da ne boste pili na prazen želodec. Vsebujejo tudi dovolj maščobe in beljakovin, da bo podlaga prava . . . Dodajte jim še kakšno hrustljavo stebelce radiča ali stebelne zelene in prigrizek bo popoln v vseh pogledih.

Obloženi kruhki z lososom in kozjim camembertom – pripomočki:

  • deska
  • nož
  • pladenj za serviranje
  • žlička

Obloženi kruhki z lososom in kozjim camembertom – sestavine:

Obloženi kruhki z lososom in kozjim camembertom – postopek priprave:

Narežite koruzno francosko štruco, rezine lahko tudi popečete. Pripravite si stebla izbrane zelenjave.

Na rezine kruha položite žličko zelenjavne marmelade, preko dodajte rezino dimljenega lososa in po vrhu še rezino kozjega camemberta.

Obložene kruhke z lososom in kozjim camembertom položite na izbran servirni pladenj ter okrog položite še stebla izbrane zelenjave.

Ocena:
Skupaj: 0 Povprečno: 0]

Irena Franić

Kuhanje in kreiranje novih receptov, uživanje ob dobro pripravljenem obroku v prijetni družbi. Vse to mi daje pravo energijo in dobro se počutim v svoji koži. Moj »način življenja« bi rada delila z vami! Vesela bom, če boste iz tega čudovitega potovanja v magični svet kulinarike odšli bogatejši za kakšno koristno izkušnjo, ki vam bo kasneje v pomoč tudi v domači kuhinji.

Dodaj odgovor