Tedenski jedilnik #11
Lep pozdrav v novem tednu! Naj bo prijeten in uspešen. Mi pa vam ponujamo 7 krasnih menijev, med katerimi boste
Preberi večOdkrijte zakladnico koristnih nasvetov za kuhinjo, dom in življenjski slog! V kategoriji “Nasveti” najdete trike za bolj učinkovito kuhanje, shranjevanje hrane, urejanje prostora in še veliko več. Z majhnimi spremembami lahko prihranite čas in izboljšate svoj vsakdan. Preverite naše nasvete in jih začnite uporabljati že danes!
Lep pozdrav v novem tednu! Naj bo prijeten in uspešen. Mi pa vam ponujamo 7 krasnih menijev, med katerimi boste
Preberi večBarvanje jajc z olupki česna je enostaven postopek spreminjanja barve jajc s pomočjo naravnih barvil. Tradicija barvanja in podarjanja velikonočnih
Preberi večLep pozdrav v novem tednu in vabljeni, da pokukate kaj tokrat prinaša tedenski jedilnik. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Preberi večDomači jajčni rezanci so neprimerljivo boljši in okusnejši kot kupljeni, tudi njihova struktura je bolj čvrsta in se ne razkuhajo
Preberi večTokratni tedenski jedilnik je vegetarijansko obarvan, saj je med vami kar nekaj takšnih, ki se prehranjujete tako. Upamo, da vam
Preberi večTudi v ponvi lahko spečemo izvrstne pleskavice, ki so prav tako okusne in sočne, kot tiste, ki jih spečemo na
Preberi večPripravite testo za pico, ki vedno uspe, naredimo ga hitro, le počakati moramo, da testo vzhaja, iz tako pripravljenega testa
Preberi večShranjevanje kuhanega segedina, ki ga vrelega naložimo v kozarce, ter nepredušno zapremo in počasi ohlajamo, je krasen, malce drugačen, sodobnejši
Preberi večV zadnjem času je ogromno govora o podražitvi hrane. Mesečni stroški za hrano postajajo vedno večji in marsikdo si razbija
Preberi večPomarančni olupki, lupinice – seveda od ekološko pridelanih pomaranč, so bogate s hranili in antioksidanti. Vsebuje veliko kalcija, kalija in
Preberi večKako skuhamo kostanj na hitro in to tako, da ga je zelo enostavno olupiti? Tukaj je nekaj preprostih trikov, ki
Preberi večShranjevanje dimljenih mesenih klobas je lahko težavno, če jih imamo večje število, nimamo pa primerne shrambe, zato je idealna rešitev,
Preberi večSvinjsko mast in ocvirke lahko pripravimo tudi doma. Čedalje večje število nutricionistov jo priporoča v vsakdanji prehrani, menijo, da je
Preberi večParadižnikov namaz za ozimnico je vsestransko uporaben, saj ga lahko uporabimo kot namaz na vseh vrstah kruha, prepečenca, toasta, pa
Preberi večPogosto sem se izogibala priprave ajvarja v domači izvedbi, ker je bilo preveč dela in umazane posode. Namesto celodnevne priprave
Preberi večPosušeni paradižniki v oljčnem olju so aromatičen in okusen shranek, ki ga lahko uporabimo za pripravo različnih italijanskih nacionalnih jedi,
Preberi večSataraš z melancani po sicilijansko, tudi sicilijanski sataraš, je značilen za Italijo, še posebej pa je, kot že samo ime
Preberi več