Iščemo prevajalca

Zaradi povečanja obsega poslovanja in doseganja visokih ciljev iščemo PREVAJALCA z odličnim znanjem italijanskega jezika. Oblizniprste.si je naraščajoči kulinarični portal, ki uspešno deluje na slovenskem tržišču. Naša vizija pa je širitev  tudi izven naših meja. Čeprav naš portal krojimo sami ljubiteljski kuharji, si na prvemu mestu želimo našim uporabnikom ponuditi le kvaliteto. Tudi v nadaljevanju se bomo trudili ostati na tej začrtani poti. Preproste in kvalitetne ter za vsake roke recepte bi radi ponudili tudi našim italijanskim sosedom.

Z delom bomo začeli v januarju 2020. Delo je za najmanj eno leto, lahko pa tudi za nedoločen čas. Vse je odvisno od razvoja portala v prihodnje. Ponudbe bomo zbirali do 30. 11. 2019.

Če vas delo zanima in bi se rad pridružil naši odlični ekipi, nam prosim pošljite vašo ponudbo (koliko € / 1000 besed) in prevod spodnjega recepta na naslov [email protected].

Ne potrebujemo vašega življenjepisa!

Recept za prevod:

Gratinirani kaneloni iz palačink

Lahko bi jim rekli tudi polnjene palačinke, saj jih bomo danes naredili s pirinimi palačinkami. Polnimo jih lahko s poljubnimi nadevi: šunka in sir, z mletim mesom, s piščančjimi trakci, lahko pa naredimo tudi vegi polnilo z raznovrstno zelenjavo.

Pripomočki za gratinirane kanelone iz palačink: nož, žlička, tehtnica, posoda za peko v pečici, deska za rezanje

Sestavine za gratinirane kanelone iz palačink: Za 2 osebi:

6 palačink, 200 g kuhanega, pečenega pršuta ali katere druge mesnine 150 g sira v rezinah

Preliv: 1 jajce, 2 žlici kisle smetane, 50 g sira (ribanega),  curry (ščepec), sol, poper.

Postopek za gratinirane kanelone iz palačink: Najprej spečemo palačinke.  Pustimo, da se ohladijo, nato v vsako položimo rezino kuhanega /pečenega pršuta, na njega rezino ali dve poljubnega sira in na to še eno rezino kuhanega / pečenega pršuta ali katere druge mesnine. Palačinko zavijemo tako, da najprej navznoter prepognemo oba stranska dela, nato enostavno zrolamo kanelon od zgoraj navzdol. Kanelone iz palačink polagamo v pekač, ki je primeren za peko v pečici. Polagamo jih tesno enega zraven drugega. Ko imamo kanelone naložene v pekaču, pripravimo preliv. Jajce razžvrkljamo, dodamo kislo smetano, nariban sir, curry, solimo ter popramo. Vse dobro premešamo in prelijemo po kanelonih. Če so kaneloni naloženi lepo tesno eden zraven drugega, bo preliv prišel skoraj do vrha. V naprej ogreti klasični pečici na 170 °C jih pečemo 25 minut, nato pa za 5 minut povečamo temperaturo na 200 °C, da se po vrhu sir lepo zapeče. Gratinirane kanelone iz palačink postrežemo takoj še vroče, da je sir še lepo tekoč. Za prilogo je primerna zelenjava na žaru ali zgolj večja porcija sezonske solate.

PIŠI NA : [email protected]

Dodaj odgovor