Poletni smoothie iz breskev in mete - OblizniPrste.si

Poletni smoothie iz breskev in mete
Print Friendly, PDF & Email

Poletje je tukaj in pri nas doma obožujemo hitre in osvežujoče napitke. Doma imam na vrtu zelo veliko mete, ki jo rada vključim v različne recepte. Tokrat sem se malo poigrala z okusi in nastal je smoothie iz breskev in mete. V smoothie sem zmešala samo breskvi in nekaj lističev mete. Ker nisem dodala nič vode je po teksturi bolj gost. Kdor želi bolj redki smoothie si lahko doda še malo vode.

Uživajte v poletnem smoothiju! 🙂

Pripomočki za poletni smoothie iz breskev in mete

  • mešalnik s posodo
  • nož

Sestavine za poletni smoothie iz breskev in mete

Za 1 osebo

  • 2 zreli breskvi
  • 3 lističi mete
  • po želji in občutku še malo vode (jaz je nisem dala)

poletni smothie iz breskeve in mete

Kako naredim poletni smoothie iz breskev in mete

Najprej operem breskvi in jih z nožem prerežem na pol. Koščico odstranim in breskve narežem na koščke, ki jih dam v posodo od mešalnika. Ko narežem obe breskvi v posodo, dodam še liste mete. Vse skupaj zmešam.

poletni smootie iz breskev in mete

Smoothie prelijem v kozarec in že uživam v njegovem okusu! Tisti, ki bi želeli, lahko dodate še malo vode in ponovno zmešate in dobili boste nekoliko bolj tekoč smuti.

poletni smoothie iz breskev in meteNa zdravje!

Imate radi meto? Tukaj si lahko pogledate še recept za veganske palačinke z meto.

Ocena:
Skupaj: 0 Povprečno: 0]

spela

Že od malega zelo rada kuham. Veselje do kuhanja in peke mi je predala moja babi, ki je bila učiteljica gospodinjstva. Znala je speči najboljšo torto. Zelo rada tudi jem, samo nikoli nisem marala preveč sladkih stvari zato tudi moji recepti ne bodo preveč sladki bodo pa sigurno zelo dobri. Ker je imel moj sinček alergijo na km in jajca poizkušam kuhat in peči vse brez tega.

Dodaj odgovor