Tedenski jedilnik #161
Dobro jutro! Ste bili pridni in vam je Miklavž kaj lepega prinesel, ali je prinesel le šibo? No, upamo, da
Preberi večDobro jutro! Ste bili pridni in vam je Miklavž kaj lepega prinesel, ali je prinesel le šibo? No, upamo, da
Preberi večEn lep pozdrav v novem tednu, kot vedno vam želimo, da bo lep, razgiban in uspešen. Za lažje načrtovanje obrokov
Preberi večNovember se bliža h koncu, in vse že diši po decembru. Naj bo tudi ta teden lep in prijeten. Za
Preberi večPomarančni olupki, lupinice – seveda od ekološko pridelanih pomaranč, so bogate s hranili in antioksidanti. Vsebuje veliko kalcija, kalija in
Preberi večKako skuhamo kostanj na hitro in to tako, da ga je zelo enostavno olupiti? Tukaj je nekaj preprostih trikov, ki
Preberi večPozdravljeni v novem tednu, ki je pred nami. Naj bo lep in uspešen, predvsem pa prijazen do vseh. In kaj
Preberi večPred nami je martinovo obarvan teden in temu primerno smo prilagodili tokratni tedenski jedilnik. Sicer pa veliko sezonske zelenjave: buče,
Preberi večShranjevanje dimljenih mesenih klobas je lahko težavno, če jih imamo večje število, nimamo pa primerne shrambe, zato je idealna rešitev,
Preberi večDnevi res hitro minevajo in že je tu november. Z njim je pred nami tudi prvi Martinov vikend v letu
Preberi večŽivjo! 🙂 Pa je spet tu, ponedeljek … in nov tedenski jedilnik. Vas zanima kaj prinaša tokratni tedenski jedilnik? Štruklje
Preberi večSvinjsko mast in ocvirke lahko pripravimo tudi doma. Čedalje večje število nutricionistov jo priporoča v vsakdanji prehrani, menijo, da je
Preberi večParadižnikov namaz za ozimnico je vsestransko uporaben, saj ga lahko uporabimo kot namaz na vseh vrstah kruha, prepečenca, toasta, pa
Preberi večPogosto sem se izogibala priprave ajvarja v domači izvedbi, ker je bilo preveč dela in umazane posode. Namesto celodnevne priprave
Preberi večPonedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam želi ekipa Oblizniprste! Za še več tedenskih jedilnikov kliknite tu.
Preberi večPosušeni paradižniki v oljčnem olju so aromatičen in okusen shranek, ki ga lahko uporabimo za pripravo različnih italijanskih nacionalnih jedi,
Preberi večSataraš z melancani po sicilijansko, tudi sicilijanski sataraš, je značilen za Italijo, še posebej pa je, kot že samo ime
Preberi večPonedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam želi ekipa Oblizniprste! Za še več tedenskih jedilnikov kliknite tu.
Preberi več