Tedenski jedilnik #140
Poletje je končno tu in nas razvaja z vročimi temperaturami, zato nikar ne pozabite na senco in zadostno količino popite
Preberi večPoletje je končno tu in nas razvaja z vročimi temperaturami, zato nikar ne pozabite na senco in zadostno količino popite
Preberi večPred vami je izvrsten recept, kako shraniti jurčke za kasnejši čas v primeru, da ne maramo hrane iz zamrzovalnika ali
Preberi večPalačinke v kozarcu so poslastica, pri kateri imamo precej proste roke glede izbire sestavin in dodatkov. Priprava pride prav še
Preberi večKer vemo, da kdaj zmanjka idej, kaj skuhati za kosilo, vsak ponedeljek poskrbimo zanje v tedenskem jedilniku. Tudi tokrat ni
Preberi večTako kot drobnjak, si tudi peteršilj rada shranim za kasneje, ko ga na vrtu več ni. Peteršilj je v kulinariki
Preberi večDnevi hitijo in se vrstijo drug za drugim in teden dni je hitro naokoli. Tako je tu že novi tedenski
Preberi večNaj vas tudi v tem tednu ne skrbi kaj boste kuhali, saj za ideje poskrbi naš tedenski jedilnik Ponedeljek Torek
Preberi večJajčno testo lahko uporabimo za polnjenje različnih testenin; nam so najbolj znani idrijski žlikrofi, tortelini, ravioli, polnjeni žepki, koroški žlikrofi
Preberi večTokratni tedenski jedilnik je pester. Zelenjava, meso, ribe, … vsega po malem. Konec tedna pa naj zadiši po jedeh z
Preberi večPonedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam želi ekipa Oblizniprste! Za še več tedenskih jedilnikov kliknite tu.
Preberi večPonedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober tek vam želi ekipa Oblizniprste! Za še več tedenskih jedilnikov kliknite tu.
Preberi večOb sezoni čemaža se včasih vprašamo, kako ga shraniti za čez ostali del leta? Najbolje je iz njega narediti pesto
Preberi večV času, ko je drobnjaka v izobilju, včasih več ne vemo kam bi ga še lahko dali. Sicer se ga
Preberi večČemaž ali divji česen je res vsestranska rastlina. Zgodaj spomladi nabiramo njegove liste, ki jih lahko uživamo sveže v kakšnih
Preberi večKuhanje surovih govejih vampov je zahtevno, za nekatere tudi neprijetno opravilo, saj imajo surovi goveji vampi močan vonj, ki se
Preberi večOkusen, pikanten dodatek raznim, že pripravljenim jedem, lahko se ga ponudi in dodaja raznim solatam, na pečene bučke, melancane, paradižnike,
Preberi večBarvanje jajc z robidovim sokom je postopek barvanje jajc v času velikonočnih praznikov, ki je tradicionalen in izhaja še iz
Preberi več