Krompirjevo testo s kislo smetano za svaljke ali cmoke
Krompirjevo testo, ki je obogateno s kislo smetano, je zato zelo rahlo, uporabimo pa ga lahko tako za pripravo cmokov,
Preberi večKrompirjevo testo, ki je obogateno s kislo smetano, je zato zelo rahlo, uporabimo pa ga lahko tako za pripravo cmokov,
Preberi večLep pozdrav v novem tednu. Naj bo lep in sončen. Prav takšen, barvit in pomladno prebujajoč pa je tudi tokratni
Preberi večJajca tradicionalno barvamo ob veliki noči in pri tem vse bolj pogosto radi posegamo po naravnih barvilih. Eno izmed takšnih
Preberi večPozdravljeni v nov začetek tedna. Naj vam bodo spodnji predlogi za tedenski jedilnik v pomoč pri sestavljanju kosil za vaše
Preberi večNov teden, novi predlogi in odgovori na vprašanje: ”Kaj naj danes kuham?” Imejte krasen teden! Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek
Preberi večLep pozdrav v novem tednu! Naj bo prijeten in uspešen. Mi pa vam ponujamo 7 krasnih menijev, med katerimi boste
Preberi večBarvanje jajc z olupki česna je enostaven postopek spreminjanja barve jajc s pomočjo naravnih barvil. Tradicija barvanja in podarjanja velikonočnih
Preberi večLep pozdrav v novem tednu in vabljeni, da pokukate kaj tokrat prinaša tedenski jedilnik. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Preberi večDomači jajčni rezanci so neprimerljivo boljši in okusnejši kot kupljeni, tudi njihova struktura je bolj čvrsta in se ne razkuhajo
Preberi večTokratni tedenski jedilnik je vegetarijansko obarvan, saj je med vami kar nekaj takšnih, ki se prehranjujete tako. Upamo, da vam
Preberi večTudi v ponvi lahko spečemo izvrstne pleskavice, ki so prav tako okusne in sočne, kot tiste, ki jih spečemo na
Preberi večPripravite testo za pico, ki vedno uspe, naredimo ga hitro, le počakati moramo, da testo vzhaja, iz tako pripravljenega testa
Preberi večShranjevanje kuhanega segedina, ki ga vrelega naložimo v kozarce, ter nepredušno zapremo in počasi ohlajamo, je krasen, malce drugačen, sodobnejši
Preberi večV zadnjem času je ogromno govora o podražitvi hrane. Mesečni stroški za hrano postajajo vedno večji in marsikdo si razbija
Preberi večLepo pozdravljeni v novem letu in prvem letošnjem ponedeljkovem tedenskem jedilniku. Ker je december običajno kulinarično kar naporen, saj se
Preberi večPozdravljeni v še zadnjem letošnjem tedenskem jedilniku. Želimo vam prijeten skok v novo leto, za nekaj kulinaričnih idej pa bomo
Preberi večBožič je pred nami in želimo vam, da bi bil teden kar se da miren, brez stresa in hitenja. Za
Preberi več