Tedenski jedilnik #149
Tudi v tem tednu poiščite odgovore na vprašanje, kaj kuhati, v našem tedenskem jedilniku. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Preberi večTudi v tem tednu poiščite odgovore na vprašanje, kaj kuhati, v našem tedenskem jedilniku. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota
Preberi večV kompot ujeta vonj in okus kutin ter suhih sliv, pri čemer suhe slive poskrbijo še za lepo barvo. Kompotu
Preberi večPozdravljeni v novem tednu! Pripravili smo vam kar nekaj idej za pripravo kosil in upamo, da vam bo tudi tokratni
Preberi večIdealen shranek za vse leto, priporočljiv je tudi za ljudi s sladkorno boleznijo, saj imajo robidnice na 100 g le
Preberi večBučni pire, ki ga lahko pripravimo iz vseh vrst jedilnih buč ali bučk lahko pripravimo na več načinov. Lahko s
Preberi večŽelimo vam lep teden, s čim manj stresa. Za lažje načrtovanje obrokov pa je tu ponovno naš tedenski jedilnik poln
Preberi večJabolčna marmelada z robidnicami je zdrava in polna vitaminov, sladko kislega okusa ter zaradi robidnic tudi prijetne zapeljive barve. Okus
Preberi večKaj boste kuhali v tem tednu? Še ne veste? No, mi imamo nekaj preprostih in okusnih idej. Ponedeljek Torek Sreda
Preberi večSok iz jabolk in korenja je rahlo kiselkastega okusa, ki je značilen za sok iz mešanih jabolk, korenje pa mu
Preberi večParadižnikova omaka s pekočimi feferoni je odlična za preliv testenin, riža, svaljkov, mesa, pripravo pic, … lahko pa jo uporabimo
Preberi večNajstarejša, najenostavnejša in najhitrejša metoda shranjevanja kumaric, pri kateri dobimo s probiotiki obogatene zdrave in hrustljave kumarice, pri pripravi pa
Preberi večŽe veste kaj boste kuhali v tem tednu? Naj vam pomagamo z idejami. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja
Preberi večDanes bom z vami delila recept za odlično in zelo okusno ringlojevo marmelado. Ponavadi uživamo kar sveže, ker pa jih
Preberi večIz svežega paradižnika lahko na zelo preprost način naredimo paradižnikovo omako, ki jo bomo uporabljali skozi celo leto. Bodisi kot
Preberi večNov teden, nove ideje za kuhanje kosil. Pa si jih kar poglejmo. Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja Dober
Preberi večLepo pozdravljeni v novem tednu, ki s seboj prinaša tudi novo šolsko leto in prvi šolski dan. Vsem šolarjem in
Preberi večPelati, sploh pa pelati san marzano, so zelo polnega, sladkastega okusa. Zato jih predvsem italijani, od koder izvira ta vrsta
Preberi več