Ocvrti fileji osliča
Ocvrti fileji osliča so prava poslastica za ljubitelje rib, z njimi si lahko popestrimo jedilnik, da je bolj razgiban in
Kulinarika korak za korakom. Ideje za slastne "oblizni si prste" obroke
Ocvrti fileji osliča so prava poslastica za ljubitelje rib, z njimi si lahko popestrimo jedilnik, da je bolj razgiban in
Okusna omaka s čemažem, ki v kombinaciji s smetano, postane kremasta in barvno zanimiva. Za marsikoga je čemaž, ki ga
Ocvrti fileji osliča so prava poslastica za ljubitelje rib, z njimi si lahko popestrimo jedilnik, da je bolj razgiban in
Božanske mehke bučne palačinke z vonjem po začimbah kot so cimet, klinčki in pimet, vam bodo obogatile zajtrk. Obožujem buče
Čemaž ali kot mu pravimo tudi divji česen, je pri nas znanilec pomladi ter zopet bolj bogate sveže hrane z
Sesekljani zrezki so zelo okusni, zaradi dodanega kruha in jajc, so tudi rahli, lahko jih ponudimo za kosilo ali večerjo,
Pajtičke po moje so okusno slano pecivo, nadevano z orehi in praženo čebulo. Pečemo jih seveda lahko vse leto, najbolj
Govedina, ki jo počasi prepražimo na olju in čebuli, da pri tem nastane takšna krasna omaka, je sočna, okusna in
Nasvet, ki bo prišel prav vsem, ki imate radi orehe, pa vas po uživanju le-teh peče zgaga. Zaradi obdelave orehov