Srečno 2023!

Tiho bežijo dnevi in leto se vse (pre)hitro obrne. In tako je spet tu december, bolje – njegov zadnji dan, ko se že oziramo v novo leto z upanjem na srečne in uspešne dni.

Tudi letos vam avtorice in ustvarjalke kulinarične spletne strani Oblizniprste želimo prijeten skok v novo leto.

srečno 2023

Dragi bralci, želim vam zdravja, sreče.
Morda zveni klišejsko, a če imamo zdravje imamo vse. In, če za povrh znamo uživati še v drobnih in lepih trenutkih, ki zaznamujejo naš vsak dan, potem imamo vse.
Naj iz vaših kuhinj veje le prijeten vonj po dobri domači hrani, ter prijeten smeh in klepet, ko boste sedli za skupno mizo … Srečno 2023!
Irena Sušnik Trojar, urednica
Dobri kuharji vedo, da se skrivnost dobre hrane ne skriva v zahtevnih sestavinah, ampak v sposobnosti, da iz najbolj preprostih sestavin ustvariš nekaj čarobnega.
Vse lepo in čim več čarobnih trenutkov v 2023 vam želiva Ivan&Romy.
Naj bo novo leto 2023 čim bolj lahkotno in umirjeno. Naj prinese ogromno ljubezni, užitka ter obilja. Da se naučimo zadihati in upočasniti. Ter s hvaležnostjo sprejemati vse darove življenja.
Naj bo lepo, Nina
Lepe in dišeče praznike. V novem letu pa največ zdravja in prostega časa za ustvarjanje nepozabnih spominov v krogu najbližjih. Veliko smeha, veselja in eno veliko žlico čarobnega prahu, da bo nova pot okoli sonca pravljična.
Monique
Novo leto je nov list v knjigi časa bel in čist, pošiljam ti svoje želje, mir ljubezen in veselje. rečno 2023!
Leonora

srečno 2023

V letu 2023 vam želim dobro zdravje, veliko bližine in moči za novo znanje. Srečno!
Martina
Vsako leto piše svoje zgodbe. Naj leto 2023 napiše edinstvene in nepozabne, ki vam bodo srce napolnile z zadovoljstvom in notranjim mirom. Srečno in zdravo ter sladko in malce hudomušno!
Sanja
Včasih se preprosto moraš ustaviti, umiriti in zadihati, se drugim posvetiti in Božič z Novim letom proslaviti. Srečno 2023!
Lučka Glaser
Naj vam novo leto prinese čim več lepih stvari, naj bodo pozabljeni vsi dvomi in skrbi. Uspeh naj vam povsod sledi, sreča, veselje, ljubezen, naj med vami tli.
Dunja
Preden zamenjamo koledar, ga še zadnjič prelistajmo. Spominjajmo se lepih, prijetnih trenutkov in ljudi, s katerimi smo jih doživeli. Naj bo nov koledar ves popisan s trenutki veselja, radosti in razigranosti.
sladkosnedka Janja

Poslavljamo se od leta, ki nam je dal nove izkušnje, preizkušnje in tudi ogromno lepih trenutkov. Naj bo novo 2023 še bolj navdihujoče, ustvarjajoče – naj diši iz naših miz.  Srečno!
Maya
Želim vam, da si v novem letu vzamete čas zase in za vaše bližnje. Počnite tisto kar vas veseli in ne pozabite biti hvaležni. Jaz vam pa želim polno lepih trenutkov, zdravja, veselja in uspeha.
Špela
Vzemi malo iz razuma in malo iz srca, vse skupaj zabeli s prijaznostjo in položi drugemu v srce.
Recept za srečo, vam podarja Lucija
Naj bo leto 2023 ena okusna enolončnica, sestavljena iz vsega dobrega, kar se vam je zgodilo v preteklem letu, vsi težki trenutki pa naj bodo le začimba, da bo jed bolj krepka. Dodajte ji še zanimive nove prigode, ki vas čakajo v letu 2023 in predvsem uživajte pri kuhanju.
Deja Horvat – Kuhartnica