Oblizniprste novoletno voščilo – srečno 2022!

Dnevi starega leta se iztekajo in vsi z upanjem zremo v novo leto 2022.

Ob tem pa Oblizniprstevci ne moremo mimo ”inventure” preteklega leta in predvsem zahvale vam, drage bralke in bralci, saj bi bilo brez vas naše delo brez pomena in naš obstoj ne bi bil možen.
Hvala vam, ker kuhate in pečete skupaj z nami, poklepetate z nami, nam pokažete kaj dobrega ste ustvarili v svojih kuhinjah, … Najboljši ste.

Hvala za vsa druženja in lonce, ki smo jih v tem letu umazali skupaj, naj jih bo tudi v prihodnjem letu veliko.

Ob izteku novega leta vam ekipa Oblizniprste želi vse dobro … Tu so naša voščila in iskrene želje.

Ob izteku leta vam želim, da bi našli svoj zvezdni utrinek, ki naj vas spremlja v letu 2022. Ta zvezdni utrinek naj vam prinaša srečo, zdravje, zadovoljstvo, uspeh in obilico tistih drobnih malih trenutkov, ki zares štejejo … Seveda pa naj tudi v novem letu iz vaših kuhinj diši po ljubezni do kuhanja in seveda, želim vam čim več obliznjenih prstov!
Irena S. Trojar, urednica
V letu, ki prihaja, vam želim veliko uspešnih in kreativnih vragolij ob ustvarjanju novih jedi in veliko zadovoljnih brbončic tistih, katerim boste te jedi ponudili.
(Romy in Ivan)
Naj vam božično-novoletni prazniki prinesejo veliko ljubezni, spoštovanja in strpnosti.
Vesna
Sedaj je čarobni čas leta, ko snujemo nove načrte, se veselimo novih podvigov – spremljajo pa nas omamne vonjave piškotov, prazničnih sladic, kuhanega vina.
Naj bo takšno leto celo 2022!
Veselo, v pričakovanju in seveda izpolnitvi vseh naših želja!  💕
Maya

Barve so začimbe življenja. Poživljajo naš vsakdan in nam dvignejo razpoloženje. V kulinariki so paša za oči hkrati pa nam povedo kaj smo zaužili. Naj bo leto ki prihaja barvito v vseh pogledih, naj vam natrese zdravja in izpolni vse želje.
Irena F.
Naj vam leto 2022 prinese 2x toliko dobrega kot preteklo. Želim vam, da bi praznike lahko preživeli v miru, hvaležnosti in z najdražjimi. Pozitivna energija in okusne jedi naj sežejo še čim dlje v prihajajoče leto.
Deja Horvat – Kuhartnica
V letu 2022 vam želim veliko iskrenih objemov, toplih pogledov, razumevanja, pristnih odnosov in pravih prijateljev. Obdajte se z ljudmi, ki so vam blizu. Naj bo novo leto srečno, zdravo, mirno in nepozabno. Iz kuhinj naj omamno diši, brbončice pa naj nam razveselijo odlične jedi z Oblizniprste.si.
Sanja Berend (Sanjica)

Naj bo leto 2022 dobro začinjeno in ravno prav sočno. Zvrhan lonec zdravja, kozarec sreče in taveliko žlico ljubezni vam želim.
Monique
Naj bo v novem letu vsaka sladica ravno prav sladka, vsaka jed ravno prav začinjena in vsak trenutek srečen. Srečno 2022.
Dunja
Božični čas svoj čar ima, ki seže vsem nam do srca, z ljubeznijo si pripravimo najboljše jedi, ki nam pričarajo praznične dni.
Za v novo leto 2022 pa vsem želim zdravja, ljubezni in veliko dobrot.
Lučka Glaser
Veliko sreče in lepih sanj naj prinese božični dan, novo leto naj zaživi, radosti polno brez solz in skrbi.
Vsem skupaj želim vesele praznike.
Leonora
Srečno in predvsem zdravo novo leto 2022. Še naprej kuhajte z nami, saj ste vi pogon za naše odlične jedi.
Martina
Smisel praznikov naj ne bo v bogato obloženi mizi, temveč v ljubezni in toplini, ki nas navdajata, ko se zbiramo okrog nje. V novem letu pa vam želim čas, da se boste lahko čim večkrat z veseljem zavrteli po kuhinji.
sladkosnedka
V novem letu 2022 naj se vsem izpolnijo želje, ki si jih želijo, da bo mir, da bo veselje in sreča povsod. Zapomnite si vse lepe trenutke in uživajte v tem kar počnete. Pa veliko se objemajte z ljudmi, ki jih imate radi in tudi to jim povejte!
Špela (spela)